Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca tancerka Benidorm

Polecane posty

Gość gość

Witam! Szukam dziewczyn, które pracowały bądź też pracują w polskiej sieci klubów nocnych, która otworzyła w tym roku w kwietniu klub pod nazwą Red Lips w Benidormie w Hiszpanii. Jestem zainteresowana pracą w tamtejszym klubie, lecz przed podjęciem decyzji pragnę skonsultować się z dziewczynami, które pracowały tam (lub pracują) na wyżej wspomnianym stanowisku. Przede wszystkim jaka jest atmosfera, jakie są warunki pracy i zakwaterowania tak naprawdę. Jaka jest specyfika pracy, czy jest bardzo ciężko wytrzymać daną ilość godzin w pracy. Czy zarobki, które obiecują (tzn 2 tysiące euro tygodniowo) są realnymi zarobkami czy też są one wysłane z palca, jak personel traktuje tancerki, jacy są klienci, którzy przychodzą do tego klubu (są to Hiszpanie, czy też obcokrajowcy)? Czy jest możliwość pracy 5razy w tygodniu, czy w mieszkaniu służbowym jest WiFi, pralka, żelazko itp Czy wynajęta jest formą sprzątająca, czy też dziewczyny same dbają o czystość w mieszkaniu? Jak to jest tak naprawdę z pracą, czy klienci bez przeszkód zamawiają drinki, czy przychodzą tam zwykli turyści, czy też chłopcy spragnieni jakichś nowych "wrażeń", czy też można liczyć na biznesmenów, klientów z klasą? Interesuje mnie również w jakim wieku są dziewczyny pracujące jako tancerki, czy są to dziewczyny w porządku, jak się z nimi pracuje. Proszę o prawdziwe i konkretne opinie osób tam pracujacych na ww stanowisku. Pozdrawiam

Gość Artbird
Udało Ci się uzyskać odpowiedzi na pytania? Tez myślałam o podjęciu takiej pracy, ale wątpliwości jest wiele.... Pozdrawiam!

Gość gość
Niestety nie otrzymałam żadnych informacji... Jedynie telefonicznie od pracodawcy

Gość gość
Również pozdrawiam!

Gość gość
Hej ja również jestem zainteresowana praca w tym miejscu .Znam trochę język hiszpański chętnie bym tam pojechała z jakaś druga dziewczyna. Bardzo dobrze znam Alicante. Benidorm jest już blisko.Bylabym zainteresowana wyjazdem w przyszłym roku.Jesli jakaś dziewczyna chciałaby spróbować daj znać

Gość Nicole gość
Ja lece w piatek Wiec jesli bede na miejscu moge dac znac jakie sa realia

Gość gość
Cześć, czy doleciałaś już na miejsce? Możesz dać znać jak rzeczywiście jest na miejscu, przede wszystkim praca, atmosfera, klienci, mieszkanie. Czekam z niecierpliwością na informacje!!! pozdrawiam, niezdecydowana

Gość gość
Daj również znać, jeśli możesz, czy podane w ogłoszeniu zarobki są realnymi czy to tylko taki "wabik" dla zainteresowanych pracą... pozdrawiam

Gość gość
Hejjj dziewczyny!! Czy jest ktoś na forum, czekamy na odpowiedzi i relacje z pracy!! Wiele dziewczyn jest zainteresowanych, ale się obawia np jechać same!! Czekamy na komentarze!!! Pozdrawiam:)

Gość Jasfiagkd

Ja zamierzam tam jechać w tym roku za parę miesięcy, na razie pracuję w tej samej firmie w Polsce więc myślę że tam będzie spoko;)

Gość Gocha

Pracowałam w zeszłym roku i zaraz jade znow. Za miesiąc pracy przywiozłam ponad 20 koła, ale pracowałam jak mi się chciało, czyki nie 5 nocy w tyg tylko 3-4, bo trzeba było też troche poimrezowac i skorzystac z pogody :P:P:P. Firmę mogę polecić z czystym sumieniem - income invest -  żadne cocomo. Wszystko dopięte na ost guzik, legalna umowa, zarobki bez ściemy, ale tak naprawdę od ciebie zależy ile zarobisz. Ja to lubię, łatwa szybka kasa, pracujesz imprezując tak naprawdę  i do tego płacą  Ci za zajebiste wakacje 😄😄😄. Dodam, tylko, że  trzeba się spreżać, bo na wakacje już może nie być miejsc huehuehue 😛 Ja już prasuje bikini i poleruje sandałki :))))))))

Gość Domi

rok temu polecałyśmy z koleżanką. Miałyśmy pełno watpliwości, bo nigdy nie pracowałyśmy w takich klubach. Na rozmowie okazało się, że przez wylotem możemy pracować jakiś czas w polsce żeby wszystko ogarnąć, jesteśmy z okolic gdańska i szkolenie było w klubie wild orchid. Wszystko było spoko, większość dziewczyn fajnych. pokazały nam podstawowe ruchy na rurce, opowiedziały o czym rozmawiać z klientami i jak wyglądają pokazy prywatne. po około 2 tyg miałyśmy wylot z gdańska, bilety kupiła firma. z lotniska pojechałysmy busem do benidormu i tam odebrał nas kierownik. mieszkanie było miedzy klubem a plażą wiec mega <3 teraz pracowałysmy w dopaminie w warszawie a za jakies 2 tyg znow lecimy!
co do mieszkania to jest w pełny wysposazone ale ogarniałysmy same, nie bylo tak zle :P a klienci róznie - hiszpanie francuzi anglicy.. jak znasz angielski to spokojnie sie dogadasz. jedni kupują najdroższe drinki,szampany innych trzeba rozkrecic a innych po prostu sie nie da, wypija piwo i wyjda. wiekszosc kelnerek ktore tam jada, pracuja dlugo w stripach wiec potrafia wspolpracowac, wiadomo są różne tygodnie ale opłaca się na pewno!. dziewczyny sa młode, najstarsza miała chyba 27 czy 28 lat. mam nadzieje, ze pomoglam i moze do zobaczenia :D

Gość Hahaha

Mało aktywny temat a nagle tego samego dnia dwie różne dziewczyny opisują prace w samych superlatywach. Bida tam ogromna. Jak chce się jechać na wakacje to super ale tak to męczarnia. 

Gość Gość

Czy jest jakaś chętna dziewczyna na wyjazd do Benidormu w kwietniu? Najlepiej byłoby, gdyby była to dziewczyna, która pracuje w tej samej sieci lokali w Gdańsku  (Broadway Show lub Wild Orchid). Moglybiyśmy jechać razem z Gdańska:)

Gość Gość

C.d. tak jak pisałam wyżej szukam dziewczyny chętniej do wyjazdu z Gdańska. Chciałabym znów wrócić do pracy w tej "branży". Mam doświadczenie jako tancerka, w Polsce pracowałam tylko raz przez krótki czas, natomiast większe doświadczenie mam za granicą (pracowałam jako tancerka w klubach w Szwajcarii).  Znam bardzo dobrze język hiszpański, mieszkałam swego czasu w Alicante. Jednak czytając opinię jednej z osób dot. wieku najstarszej pracującej dziewczyny w Benidormie (27-28lat) zaczęłam się zastanawiać. Właśnie obchodziłam swoje 30 urodziny, jednak wyglądam na mniej. Uważam się za atrakcyjną kobietę. Co sądzicie na temat tzw.  "granicy" wieku pracy tancerki?  Czekam na Wasze komentarze:)  

Gość 123
Dnia 10.09.2018 o 21:32, Gość gość napisał:

Hej ja również jestem zainteresowana praca w tym miejscu .Znam trochę język hiszpański chętnie bym tam pojechała z jakaś druga dziewczyna. Bardzo dobrze znam Alicante. Benidorm jest już blisko.Bylabym zainteresowana wyjazdem w przyszłym roku.Jesli jakaś dziewczyna chciałaby spróbować daj znać

Cześć nadal jesteś chętna na wyjazd? Bo mogłabym jechać 🙂

Gość Gość1

Cześć! Czy któraś z Was wciąż chciałaby jechać?

Gość jilija

hej hej myśle poważnie nad wyjazdem już  rozmawiałam z pracodawcą i wszystko jest ogarnięte jednak trochę sie boje jechać sama jest może któraś zainteresowana wyjzadem w tym miesiącu ??

Gość jilija
Dnia 14.03.2019 o 22:28, Gość Gość napisał:
Dnia 27.03.2019 o 11:05, Gość 123 napisał:

Cześć nadal jesteś chętna na wyjazd? Bo mogłabym jechać 🙂

hej jesteś już na miejscu bo ja własnie chciałabym poleciec w ty mies 😉 

Gość jilija
Dnia 20.04.2019 o 02:48, Gość Gość1 napisał:

HEJ TAK JA JESTEM ZDECYDOWANA TYLKO WOLAŁABYM Z KIMŚ POJKECHAĆJAK JESTES CHENTNA TO DAWAJ ZNAĆ JAK NAJSZYBCIEJ 🙂

Gość jilija
Dnia 14.03.2019 o 22:18, Gość Gość napisał:

Czy jest jakaś chętna dziewczyna na wyjazd do Benidormu w kwietniu? Najlepiej byłoby, gdyby była to dziewczyna, która pracuje w tej samej sieci lokali w Gdańsku  (Broadway Show lub Wild Orchid). Moglybiyśmy jechać razem z Gdańska:)

HEJ Ja jestem zainteresowana 

Gość jilija
Dnia 20.04.2019 o 02:48, Gość Gość1 napisał:

tak ja jestem 

Gość Gość
4 godziny temu, Gość jilija napisał:

HEJ Ja jestem zainteresowana 

Cześć! Czy pracujesz obecnie w jakimś klubie w Gdańsku? U mnie się trochę poprzesuwało, dopiero wybieram się do Gdańska, do pracy w klubie na około 2 tygodnie, potem możemy jechać razem do Benidorm. Mam tylko pytanie czy pracowałaś może w klubie Broadway Show w Gdańsku? Jaka jest tam atmosfera i warunki pracy? Pozdrawiam 

Gość wiktoria

Hej, jest ktoś chętny, żeby jechać po 20 maja? Chcę się zgłosić i wolałabym z kimś chyba :) 

Gość Gość

Ja jestem chętna, skąd jesteś? 🙂

Gość Ania

Cześć . Ja jestem zdecydowana ! Chce jechać w lipcu  i miło by było jechać z kimś.  Czy ktoś na początku lipca wyjeżdża? Jeśli tak  proszę o odpowiedź ! 

Gość Kornelia
Dnia 12.05.2019 o 12:44, Gość Ania napisał:

Cześć . Ja jestem zdecydowana ! Chce jechać w lipcu  i miło by było jechać z kimś.  Czy ktoś na początku lipca wyjeżdża? Jeśli tak  proszę o odpowiedź ! 

Cześć!  Chciałabym jechać, ale miesiąc wcześniej,  nie byłabyś zainteresowana? 

Pozdrawiam! 

Gość Proszę o informację

Cześć dziewczyny. Jestem z Poznania. Też zastanawiam się nad wyjazdem. Nie wiem jak dokładnie wygląda praca. W jakim stroju się tańczy? Czy trzeba mieć rozmiar 36 i przynajmniej 170cm wzrostu? Czy mają jakieś specjalne wymagania co do dziewczyn. Jakie są rzeczywiste zarobki? Czy można wyjechać tylko na 1 miesiąc? Będę wdzięczna za odpowiedź 

Gość Gość

Hej, ja jestem chętna na wyjazd na początku lipca. Ktoś się wybiera??

Gość aaa

Hej, ja szukam towarzyski sama sie obawiam.  piszcie kornaa123@tlen.pl