Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki i ich duże pochwy

Polecane posty

Gość gość

No właśnie dlaczego macie takie duże rozwalone szpary?

Gość gość
po porodach, spytaj matki jak je roz..eba leś krocze, a potem jeszcze wyrosłeś na debila

Gość gość
Spytaj swojej matki, he he he. No więc dlaczego Ty masz dużą szare?

Gość gość
Niektóre po porodzie są bardziej ciasne od tych co nie rodziły. Więc to fakt niektóre mają duże szpary i poród nie ma tu nic do rzeczy. Więc słaby argument z tym porodem.

Gość gość
Normalne mają szparki. W żadnej nie byłeś z resztą więc skąd możesz wiedzieć? Ja byłem w trzech i wszystkie były ciasne.

Gość gość
Kobiet do mniej więcej 35 roku życia są ciasne. Raz tylko miałem przygodę z luźną pochwą, ale kobieta miała już 47 lat więc wiadome, że nie będzie tak ciasna jak młode.

Gość gość
Spytaj swojej matki, he he No więc dlaczego Ty masz dużą szare? xxx to ty głąbie nawet matki od innej baby nie odróżnisz?

Gość gość
on się onanizuje patrząc na zdjęcia swojej mamusi. Inne go nie podniecają.

Gość gość
i to jedyna szpara jaką widział, zresztą od innej strony niz przy seksie. Matoł nie wie, ze matka musiała mieć duże rozwarcie zeby go z siebie wyrzucić:)

Gość gość
Kobiet do mniej więcej 35 roku życia są ciasne. Raz tylko miałem przygodę z luźną pochwą, ale kobieta miała już 47 lat więc wiadome, że nie będzie tak ciasna jak młode. bzdura, mam teraz 24 letniego kochanka, był wcześniej z równolatką, do której spokojnie mógł włozyć rekę, taką miał budowę, Ja mam 45 lat i jak włoży dwa palce to max.

Gość gość
Im jestem starsza, tym mam ciaśniej, bo dbam o mięśnie i jestem świadoma swojej seksualności. Miałam 30 partnerów (tak, liczyłam), nigdy żaden nie narzekał, niektórzy wręcz mówili, że jestem ciasna. Szach mat.

Gość gość
Panowie, postarajcie się najpierw w ogóle trafić z jakąkolwiek kobietą do łóżka, potem martwcie się o nasze pochwy, zakompleksione przegrywy ;)