Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

randko z 30

Polecane posty

Gość gość

Byłem ostatnio na randce z dziewczyną lekko po 30. W pubie buzia jej się nie zamykała, jak powiedziałem, że ma fajne buty, to zawaliła mi cały wykład o nich, wypytywała jakie lubię, po chwili położyła nogę na stoliku, żebym je lepiej z bliska zobaczył.:) Piwo mega drogie, a dla niej oczywistością było, że to ja za nie płacę, oczywiście zapłaciłem.

Gość gość
Ile kosztuje mega drogie piwo?

Gość gość
a czy to takie ważne? 10

Gość gość
Przyzwyczaj sie takie sa 30, ciesz sie ze nie byla glodna.

Gość gość
akurat byliśmy tylko na piwie:) no ale nie na jednym się skończyło:)

Gość gość
Bylam ciekawa. Ja jak wychodze z chlopakiem to normalne, ze kawa kosztuje. Czasem nawet 21zl za jedna kawe, a Ty mowisz, ze piwo za 10zl mega drogie? I zeby nie bylo, mam 23 lata u czasem on stawia, czasem ja. Ale na 1 randce to jednak chlopak powinien. Smieszy mnie to, ile masz lat? 12? Ze nie masz 10zl...

Gość gość
ok nie o cenę chodzi. Wyłożyłabyś tak nogę na stolik facetowi, żeby z bliska zobaczył Twoje buty?

Gość gość
i ile takich kaw potrafisz wypić?

Gość gość
dla mnie cena 21 zł za kawę to abstrakcja. Nie wiem skąd jesteś, może z wawy, że dla Ciebie to taka normalka.

Gość gość
napiszesz?

Gość gość
No i właśnie takich amantów w polsce mamy ;) Których nie stać na "mega" drogie piwo za 10 zł :D A jak ci się nie podoba jej zachowanie, to nie ma przymusu kolejnych spotkań.

Gość gość
Nie klade nog na stolik. Tak. Tyle kosztowala duza kawa, w Warszawie, z syropem. Pycha. Dwie jestem w stanie wypic :)

Gość gość
no widzisz, my nie jesteśmy z wawy i dlatego takie ceny to dla mnie abstrakcja. Z ciekawośc****iw ile potrafisz wypić?:)

Gość gość
16:08: dlatego napisałem, że mimo że była po 30 to zachowania miała jak nastolatka. W pewnym wieku pewne rzeczy są dziwne, jak również zawalanie wykładu na temat swoich butów nowo poznanemu facetowi.

Gość gość
15.51 Masz bogatego chłopa, widać bogaci lubią przepłacać:D

Gość gość
no nie? też mnie zatkało 21 zł za kawę i to jeszcze dwie! To zwykła niegospodarność, dawanie się robić na frajera, żadna kawa nie jest warta takich pieniędzy. Za 40 zł można kupić całkiem fajną bluzkę czy coś innego.

Gość gość
odpowiesz 23latko?

Gość gość
16.15 Ta dziewczyna ma pewnie 15 lat jeśli jest taka szczęśliwa z kawy za 21zł.;)

Gość gość
Co mam Ci odpowiedziec? Przeciez codziennie nie kupuje kawy za 42 zl :) to bylo na wyjezdzie w Wawie (nie jestem z Wawy), duuuza kawa z syropem, z lodem, idealna na ten upal. Ani moj facet nie jest bogaty, ani ja. Nie pijemy alkoholu, nie palimy, lubimy za to czasem wyskoczyc do kawiarni, restauracji, kina, na lody, wyjechac gdzies... Bluzki kupuje za 200zl, nie za 40. Ale tez nie mam ich 100, a kilka tylko.

Gość gość
I tak, ciesze sie z kawy za 42 zl, bo w upalny meczacy dzien, po 4h podrozy, taka kawa zimna w klimatyzowanym lokalu to zbawienie. Usiasc, odpoczac, poczekac az bedzie mozna sie zameldowac w hotelu. Co do niegospodarnosci, mam odlozone z dotychczasowych pensji i z tego, co dorobilam, 10 000, mam tez komputer za 3400, iPhone i iPada, jestem raczej zaradna :)

Gość gość
Poza tym co to za 'randka' w pubie przy piwie? To raczej koleżeński wypad.

Gość gość
iphone i pad za ile?:)

Gość gość
a Twoim zdaniem gdzie powinniśmy iść?

Gość gość
To Ty powinieneś wiedzieć. Ja wypadów na piwo nie traktuję jako "randek".

Gość gość
16:51 ty nie traktujesz. ale jakim prawem chcesz mowic innym co jako randke maja traktowac a czego nie? nie kazdy musi miec tak jak ty kij w rzyci.

Gość gość
wyżej to nie ja. Ok, ale może napiszesz jakieś propozycje na fajną randkę, chętnie przemyślę.

Gość gość
up

Gość gość
hahahaha mega drogie piwo za 10 PLN :D :D :D boze, i tacy "panowie" dziwia sie, ze kobiety ich nie chca i to jeszcze kobiety 30 lat, ktore zarabiaja i oczekuja randki na w miare dobrym poziomie moze bierz sie za nastoletnie Ukrainki? im zaimponujesz piwem za 10 PLN abstrachujac od nogi na stole i wykladu o bucie, bo to jest dziwne i nie na miejscu

Gość gość
oczekiwałabyś piwa za ile?

Gość gość
przede wszystkim na randce nie oczekiwalabym piwa, a drinka/ow czy kolacji na piwo moge isc z kolezanka, kolega skad ty sie urwales? jestes po 30? bo mowisz jak nieopierzony 16-latek