Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjaźnie i związki których wam żal

Polecane posty

Gość gość

Macie takie przyjaźnie i związki w waszym życiu których wam żal ? Może nawet nie tyle na zasadzie, że żałujecie zerwania związku ale urwania znajomości...

Gość gość
Każdy kiedyś coś takiego miał lub ma :)

Gość gość
Mam jeden związek na sumieniu.. Byłam młoda, niecałe 20 lat, pierwszy rok studiów w nowym mieście. Mój chłopak wtedy 4 lata starszy ode mnie, nie był idealny wiadomo, ale dzisiaj po kilku latach wiem że było mu najbliżej do ideału, mieszkaliśmy razem 5 miesięcy, to jaki był w obowiązkach, jaki był dla mnie, oraz jego zachowanie. Do tego wygląd, ciepło którym mnie obdarzał, pomoc w każdej płaszczyźnie życia (ciężki okres dla mnie). Tyle że byłam zarozumiała, wydawało mi się że jego wady, że to o co ma pretensje do mojej osoby to coś co go skreśla i moją miłość do niego. Dzisiaj wiem że porzuciłam sztabkę złota ze względu na parę rys. Na początku się cieszyłam że to koniec, czułam ulgę gdy z nim zerwałam, jednak rzeczywistość i czas pokazały mi że to był błąd. Co mam na swoje usprawiedliwienie? Byłam niedojrzała i głupia, nie pojmowałam że udany związek to jest wynik pracy i pierwszy kryzys napompowałam do przyczyn rozstania obrzucając go błotem a on tłumaczył mi że popracuje nad sobą, żebym mu dała jedną szansę i zobaczymy jaki będzie efekt, błagał, płakał a ja go zlałam czasem szydząc. Czy bym z nim dzisiaj była? Nie wiem, ale wiem jak mi się z nim żyło, kim dla mnie był i ja dla niego i gdybym inaczej postąpiła to mogło być to. Taki facet to skarb, a ja uważałam że nie jest mnie wart. Nie jest tak że nie kocham swojego obecnego, albo myślę o tamtym. Po prostu związek to jest praca, a tamta "praca" mogła być pracą marzeń, ja wolałam być bezrobotna, a obecny związek to "praca" która mnie zadowala.

Gość gość
Tak. Bardzo żałuję, że zerwałam kontakt z pewnym facetem. To był wspaniały człowiek. Nadawaliśmy na tych samych falach. Ja jednak byłam w związku z innym wieloletnim partnerem. Kiedy zorientowałam się, że zaczynam się za bardzo angażować w naszą znajomość, zerwałam kontakt. Dzisiaj bardzo tego żałuję i na pewno postąpiłabym teraz inaczej niż tych prawie sześć lat temu :(

Gość gość
Nie.