Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczesna ciążą i ból po prawej stronie

Polecane posty

Gość gość

Kurde... Jestem w 5tyg ciąży i od tygodnia bardzo niepokoi mnie jedna rzecz(o ciąży dowiedziałam się 2dni temu) ... Ciągle boli mnie dół brzucha po prawej stronie... Nasila się przy chodzeniu... I teraz boję się że coś może być nie tak z ciążą ale z drugiej strony dziś jak się sobie przyjrzałam to wygląda mi to bardziej na ból miednicy bądź kręgosłupa... W prawdzie ostatnio dużo jeździłam na wycieczki autobusem z 2letnią córką i może przez noszenie jej na rękach coś mi przeskoczyło bo np jak ją usypiałam to trochę chciałam sie przesunąć i poczułam że z tyłu na odcinku ledzwiowym mnie zabolało ale ból odczuwam głównie z przodu i dodam jeszcze że jest promieniujący w złóż nogi... Ale najbardziej martwi mnie wizjs ciąży pozamacicznej...bi w prawdzie nie chciałam teraz mieć jeszcze jedno dziecko ale się stało i cieszę się z tego

Gość gość
Przepraszam za wszelkie błędy

Gość gość
Też mam 5 tydzień, pobolewa mnie cały dół brzucha jak na okres. Myśle że to normalne. Bólu ciąży pozamacicznej na pewno nie przeoczysz, tego sie nie da porównać do niczego

Gość gość
Dodam że moja poprzednia ciąża była pozamaciczna, ból był taki że zemdlałam. Teraz po prostu jest tak jak na okres.

Gość gość
Wszystko się rozciąga. Także niestety boli. Będzie dobrze. Głową do góry :-)

Gość gość
Martwi mnie głównie to że boli mnie podczas chodzenia czy wykonywa ruchów... Ja jako nastolatka miałam problemy właśnie z dyskiem na odcinku lędwiowym właśnie po tej stronie... I kiedy się nadrobię to go czuje... Ale kurcze dopiero wstałam i już czuję ból... To nie jest jakiś bardzo intensywny ból ale bardzo uciążliwy... Dziś będę dzwonić do swojej przychodni na wizytę się umówić. Dodam że nie mam innych niepokojących obiadów niż trn ból

Gość gość
Dziś będę dzwonić do swojej przychodni na wizytę się umówić. Dodam że nie mam innych niepokojących obiadów niż trn ból Xx To najlepsze co mozesz zrobic aby pozbyć się obaw, niemniej jednak u mnie pozamaciczna nie dała takich objawów. Robiłaś moze bete? W pozamacicznej przyrasta baardzo wolno. Zamiast podwoić sie w dwa dni skoczyła np o 10

Gość gość
Ja w piątek po 18 robiłam 2testy z apteki więc musiałam weekend przeczekać żeby zacząć działać....

Gość gość
Ja się może poprostu za bardzo filmuje bo jednak w poprzedniej ciąży nie miałam bólów tego typu... Ale też nie dzwigałam 14kg na zakupach po parę godzin... Niestety tak ją nauczyłam bo nie planowałam ciąży teraz będę musiała znów zacząć używać spacerówkę