Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinienem swojej dziewczynie od czasu do czasu kupować kwiaty?

Polecane posty

Gość gość

Bo ostatnio kolega w pracy się mnie zapytał jakie kwiaty kupuje Gosi bo chciał porady a nie wiedziałem co odpowiedzieć bo kupiłem jej może raz jakiś bukiecik. To palnąłem że czerwone róże. Czy ja powinienem swojej dziewczynie od czasu do czasu kupić jakieś kwiaty? To jest ważne? Ona nie raz coś wspominała że lubi ale jakoś mało mnie to interesowało. A jeśli chodzi o staż związku to jesteśmy razem rok.

Gość gość
No ja swojej dziewczynie przywożę kwiaty co tydzień jak u niej jestem, bo mi akurat mama szykuje robi bukiety z kwiatów które mamy w ogrodzie a moja kobieta bardzo się cieszy :) pamiętaj każda dziewczyna kwiaty lubi i napewno by się ucieszyła, tymbardziej że ci wspominała coś o nich. Napewno czeka aż się domyslisz że chciałaby dostać wkoncu je od ciebie.

Gość gość
Ja od swojego chłopaka dostaje kwiaty..ale rzadko. Raz na 2-3 miesiące...a jestem z nim ponad 3 lata. Chciałbym częściej

Tak masz kupować jej a ja tez lubię kwiaty dostawać ale dosawalan bardzo bardzo rzadko ^^ i prezenty bardzo rzadko ale niedługo będę sama sobie kupować i pakować w torebki prezentowe i sobie wręczać

Gość gość72727
Ja dostaje raz na rok...niestety A też chciałabym częściej :(..

Gość gość
Ja swojej byłej nie dawałem kwiatów i to był błąd teraz widzę. Nie raz się na mnie obrażała a nie wiedziałem o co chodzi. Teraz już wiem, że po prostu chciała abym się o nią bardziej starał.. dziewczyny to uwielbiają. Teraz jakby do mnie wróciła to codziennie bym jej te kwiatki dawał :(

Ja raz byłam u jubilera i pani się pytała czy to prezent będę komuś robić ja powiedziałam ze tak ze super osobie i wybrałam z nią naszyjnik i bransoletkę ładnie zapakowała a potem to sobie dałam .

Gość gość
No jak facet kobiecie nie potrafi prezentu zrobić to musi sobie sama :( chłopaki to sknery..:(

Gość gość
Gosi, eh.. to imię mnie prześladuje

Gość gość
A jeśli nie kupuje to nie dasz? Tak właśnie wyglądają związki większości ludzi. Ty mi dasz to ja tobie. Zero bezinteresownosci.

dziś Wszystko polega na tym, że ktoś coś daje i nie oczekuje nic w zamian, ale druga osoba poczuwa się do tego by się odwdzięczyć. Rozumiem, że gdybyś Ty dawała facetowi prezent na urodziny a on by Ci nie dawał, to rozumiem, że czułabyś się z tym ok?

Gość gość
Bardzo.

Gość gość
Tylko ze kwiaty zwyczajowo daje facet zawsze Chyba że należysz do amatorów kwiatów.

Gość gość
Nie ale moim zdaniem kwiaty kobieta powinna dostawać skoro ją kochasz to chyba nie będziesz żałować 5 zł na różyczkę od czasu do czasu? A kobiecie będzie miło. Skoro ona mu szykuje te kolacje to też wydaje na niego pieniądze, albo jej rodzice jeśli są nieletni ale wydają. To mógłby chociaż takim gestem się odwdzięczyć.

Gość gość
Ten typ to malkontent zwyczajny. My o kwiatach o on o prezentach.

Gość gość
Wkońcu miło jest dostać chociaż taki prezencik. A jak się kobietę traktuje poważnie to nie jest chyba problem zamiast wydać 5 zł na batona kupic jej kwiatek.

Alebteraz się poprawił bo na urodziny od niego dostałam rejs na Łotwę i perfumy olimpea sweter który zgubiłam na rejsie :(

Gość gość
No dokładnie. Kwiaty to gest. Romantyków niestety mało widzę w dzisiejszych czasach. A szkoda. Większość myśli że obowiązkiem dziewczyny jest szykowanie mu jedzenia jak jest u niej, no brak słów Nawet pojedynczej różyczki nie potrafią kupic żeby się odwdzięczyć. Myślą tylko o swoich korzyściach. Szkoda.

Gość gość
Zazdroszczę tym dziewczynom które chociaż tego kwiatka raz na jakiś czas od chłopaka dostaną, już o innych prezentach nie wspominając :(

Gość ErykZGlogowa
E tam p*********e.. Nigdy nie kupiłem dziewczynie kwiatów i jakoś żyjemy

Gość gość
Tak Jeszcze Poczekaj trochę to przestanie ci się w łóżku układać i ona stanie się strasznie oschła Bo zacznie jej brakować starania się o nią My kobiety tego potrzebujemy i bez tego prędzej lub później przestanie jej na tobie zależeć

Gość Martazzzz
Ja od chłopaka dostaje kwiaty za każdym razem jak się spotykamy, czyli co 3-4 dni :)

Gość Lilylilu
Ja na każde święto dostaje :) a na urodziny kupił mi ogromny bukiet białych róż (czerwonych akurat nie lubię moje ulubione to białe) były tak pięknie przystrojone i do tego przy nich była taka koperta piękna a w środku kolczyki z białego złota :) Razem jesteśmy 7lat, planujemy niedługo ślub :) ale naprawdę życzę każdej kobiecie taksivo prezentu bo to cudowne uczucie

dziś "Nie ale moim zdaniem kwiaty kobieta powinna dostawać skoro ją kochasz to chyba nie będziesz żałować 5 zł na różyczkę od czasu do czasu? A kobiecie będzie miło." No tak, ale już kobiecie może być żal 5 zł.

Gość gość
Ja swojej dziewczynie kupię raz na jakiś czas bo wtedy dużo milsza jest dla mnie a to mi się podoba haha Wystarczy róża :) a jak wtedy cudowna się robi no nie do opisania 6 zł róża a tyle przyjemności później i dla niej i dla mnie

dziś "Bo zacznie jej brakować starania się o nią My kobiety tego potrzebujemy i bez tego prędzej lub później przestanie jej na tobie zależeć" No tak, los nice guys zdecydowanie to potwierdza :-D

Gość gość
No ale chłopak o dziewczynę powinien się starać, nawet jeśli są w związku bo w każdej chwili może ona znaleźć innego który jej pokaże że ją kocha. No już nie piszcie chłopaki że was nie stać, bo 5 zł raz na jakiś czas zamiast jakiegoś batona albo chipsów możecie odłożyć i jej tego kwiata kupić.

dziś "Ja swojej dziewczynie kupię raz na jakiś czas bo wtedy dużo milsza jest dla mnie a to mi się podoba haha" Jeśli dziewczyna potrzebuje prezentu by być dla Ciebie bliższa to współczuję dziewczyny, i życzę powodzenia podczas rozwodu.