Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gates

Podpis elektroniczny

Polecane posty

Gość Gates

0007

Gość gość
Netvet we Wrocławiu mogę podpowiedzieć bez zastrzeżeń. Niezła cena, szybka obsługa, podpis certyfikowany, ważny, bezproblemowy jak na razie. Mam zestaw Mini z certyfikatem na dwa lata – najtańszy wariant z tych co mają. Pełna oferta z cennikiem jest na netvet.pl/podpis-elektroniczny.

Gość gość
phogrhamiste widze tu mamy co sie oplerdala w robocie

Gość gość
Skąd wiesz że to programista?

Gość gracz nałogowy
na pewno nie analityk matematyczny wszystko sie w********a na precedensie jak ch na bajcie

Gość gość
U mnie standardowo podpisuje się w firmie faktury podpisem elektronicznym, a dzięki temu zdecydowanie wzrosła odpowiedzialność. Podpis elektroniczny wymusza w dużym stopniu dbałość o szczegóły i udoskonalenie kontaktów biznesowych. Podejrzewam, że dzięki temu mamy więcej zleceń nawet od poważnych klientów korporacyjnych. Jeżeli chodzi we wdrożenie to regularnie współpracujemy z netvet.pl. Mają pakiety wdrożenia podpisu elektronicznego dopasowane chyba do dowolnej firmy i konfigurują chyba każde oprogramowanie księgowe, więc to spory plus, jak jesteś zainteresowany.

Gość gość
Jestem biegłym rewidentem związanym z rynkiem kapitałowym. Podpis elektroniczny posiadam z https://netvet.pl/podpis-elektroniczny i sprawdza się w działaniach dość zaawansowanych. Nigdy nie miałem problemów technicznych.