Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poderwać Azjatę?

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym związać się z Azjatą, ale żadnego nie znam, w moim mieście też żadnego nie ma. :( Jak poderwać chłopaka z Azji? Może przez internet? Macie jakieś pomysły? No i jak się przy nim zachowywać? Wiadomo, inna kultura. Będę wdzięczna za wszystkie wskazówki. :) PS Oczywiście pisząc Azjatów mam na myśli Chińczyków, Koreańczyków, Japończyków, itp. Hindusi, Arabowie itp. mnie nie interesują. :P

Gość gość
A ile autorka masz wzrostu?

Gość gość
bardz latwo, Azjaci sa raczej niscy a to znaczy ze i letcy

Gość gość
Mam 170 wzrostu.

Gość gość
Jedź do Warszawy. W stolicy mieszka ok 40 000 Wietnamczyków.

Gość V12
Zapros go na pieczona kaczke z ryzem w sosie slodko/kwasnym :D

Gość gość
Dzięki za info. :) Tylko dalej nie wiem za bardzo jak poderwać Azjatę, słyszałam że oni są dość nieśmiali, szczególnie do białych kobiet.

Gość gość
Sonia to Ty?

Gość gość
Przemo nie jest azjatą tylko zwykłym polskim patolem z Pierdziszewa Małego. To Nasz stały forumowy bywalec , zdobywca pierwszego miejsca w kategorii przegryw roku. A swoją drogą to po co ci azjata? Kręcą cie krótkie pyrdki?

Gość gość
Nie bedziesz miec problemu, bo Azjaci leca na biale kobiety z Europy jak pszczola na miod.

Gość lekarzdoktor
Pshemo nie jest zadnym Azjata, tylko ma wyglad typowy dla FAS (alkoholowy zespol plodowy).

Gość gość
Polki raczej nie lecę na azjatów, bo raczej na kłamliwych oszustów arabskich, bo takie pary sie w Warszawie coraz częściej widuje, a żółtków wcale mało przystojnych jest już około 50 000 w całej Polsce, a w Warszawie widać ich na każdym kroku, jeżeli szukasz syna jakiegoś mafioza z Chin, złodzieja, przemytnika, kombinatora, szukającego legalnej wizy itp to zapraszam do Warszawy i okolic pełno tu takich, ale trzeba przyznać że to nie poyebane muslimy, więc jest lepiej...

Gość gość
gość dziś Mocno generalizujesz i piszesz nieprawde. Znam kilku Azjatów i to sa naprawde swietni ludzie, uczciwi, pracowici i mega sympatyczni, no i nie wysadzaja sie w powietrze i nie siedza na socjalu. O Polakach w UK tez nie za dobrze sie mowi, a przeciez nie wszyscy nasi rodacy kredna czy chleja.

Gość gość
temat o azjatach, a w postach rozmowa o bialych i arabusach. typowa kafeteria :D

Gość gość
europejki nie leca na azjatow, bo azjaci maja male ptaki. ostatnio widzialem program z UK naga randka (czy cos takiego), angielka wybrala ciemnego kolesia, bo mial najwiekszego ptaka. tak to wyglada.

Gość gość
17:29 Po prostu podobają mi się Azjaci z twarzy i budowy ciała. :) Lubię drobnych chłopaków, a oni zazwyczaj są szczupli i mają bardzo delikatne dłonie. :) 23:00 Tja, powiedz to fankom k-popu, zakochanych w swoim koreańskim oppa. :D Każdy ma inny gust, więc takie gadanie jest bez sensu. A co do Warszawy, to jest jakaś konkretna dzielnica, w której mieszkają?

Gość Bicu
A owłosionego harmonijnie umiesnionego faceta to nikt nie chce :-/ Chociaż w sumie też dość młodo wyglądam z twarzy.Sam już nie wiem :-/

Gość gość
23:29 Na pewno ktoś takiego zechce. :) Tak jak mówiłam, to kwestia gustu. Jedna woli białych, inna czarnych czy azjatów. Także głowa do góry, nie ma co się załamywać! :) Popatrz według niektórych Europejki lecą tylko na czarnych, a to nieprawda, bo mi się podobają Azjaci, także nie słuchaj durnych wypowiedzi.