Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość lukrecja

Zrobiłam rytuał on zwariował!!!!

Polecane posty

Gość gość lukrecja

Dwa miesiące temu poznałam w internecie faceta,świetnie nam się rozmawiało więc szybko przenieśliśmy znajomość na grunt realny.Było jeszcze lepiej więc postanowiliśmy się spotkać jeszcze dwa razy.Naszą znajomość od samego początky traktowaliśmy po przyjacielsku,rozmowy,zwierzenia itd. Niestety ja z tygodnia na tydzień zaczęłam czuć wobec niego cos więcej niz do przyjaciela. Delkatnie mu to niby w zartach powiedziałam,on bardzo się na to oburzył.Powiedział ze nie chce niszczyć naszej przyjaźni i tego co nas łączy,strasznie to przezylam ..ale mnie jakby cos opetalo na punkcie tego faceta...czytalam o magii milosnej i znalazlam w internecie pewien rytual,pisalo ze po ok.2 tygodniach dostaje się to co bedzie dla Ciebie sluszne,dobre i ta osoba na ktora robi sie ryt.moze Cie znienawidzic lub pokochac. Mam swoj wiek i raczej do pewnych rzeczy podchodzę sceptycznie,rytual zrobilam nawet nie bardzo w niego wierząc a rowno po 12 dniach on zacząl doslownie szaleć!!! Zasypuje mnie wiadomosciami i ciagle dzwoni.Proponuje spotkania i powiedzial ze nie moze juz sie przed tym uczuciem bronic. Nie wiem co mam robić,mam obawy ze zrobilam zle,zniewolilam go w pewien sposob i teraz po prostu sie go boje.Boje sie jego natarczywego zachowania,telefonówitd.Moze mieliscie podobna sytuację?

Gość gość
Up

Gość gość
zrób rytuał w 2 stronę.xd Albo ,,, zablokuj?

Gość gość
Nie wiem jak mam to odwrócić.Czy jest sposób?

Gość gość
Tak sie przewaznie takie zabawy koncza.Wiesz,ze wyrzadzilas mu krzywde,bo ingerowalas w jego wolna wole.No i teraz masz.

Gość gość
albo wykąp się oślim mleku, boś głupia oślica

Gość gość
ale wy głupi jesteście myślicie że te rytuały coś znaczą :O przez te głupoty przywołujecie i ściągacie na siebie demony nawróćcie się i poproście o pomoc Boga no chyba że chcecie po śmierci pójść na grilla u Lucyfera a po bodzie was jeszcze w trakcie życia

Gość gość
Nie daje spokoju niestety,do tego zasypuje mnie propozycjami o podtekście sek...ym Powiedział ze,, ciagle siedze mu w głowie i nie moze przestać o mnie myśleć'' Żałuję tego co zrobiłam!

Gość gość lukrecja
Jak się robi odwrócone ryty.czy ktoś wie?

Gość gość lukrecja
Zrobiłam kapiel i zapaliam biala świece niestety nic nie pomaga..

Gość gość
Człowiek ma wolną wolę i się w nią nie ingeruje. Wszelka magia ma związek z szatanem. Nie ma dobrej magii.

Gość gość lukrecja
Tak wiem,za to co zrobiłam pewnie odpukutuje ale moze ktos zechce mi pomoc i odusnac ode mnie tego faceta bo juz nie daje rady.

Gość gość
Musisz iść za góry i rzeki do czarodziejskiego ropucha. On ci pomoże.

Gość gość
Miałam podobnie i to jest proste do odkręcenia. Trzeba po prostu przebiec nago tyle metrów ile razem macie lat. Koniecznie autostradą S5. I wszystko wróci do normy...

Gość gość
Facet chce cię bzyknąć a ty jakieś rytuały sobie wmawiasz