Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ubaw patrzac,jak probujesz mi zniszczyc zycie...

Polecane posty

Gość gość

a sam sie pograzasz i ci nie wychodzi :) Hahahaha

Gość gość
je też patrze na takiego i nadziwić się nie mogę że tacy kretyni są na świecie:)

Gość gość
Jeden taki śmieć próbuje mnie zniszczyć od lat z marnym skutkiem, ja staje się silniejsza, on coraz więcej traci w oczach innych. Gardzą nim nawet jego ludzie.

Gość gość
Do 18:22 W*********j d***** z tego forum.

Gość gość
Jeszcze jeden wpis I osobiscie CIE odwiedze,zobaczymy czy bedziesz tqka odwazna.

Gość gość
Jeden taki śmieć próbuje mnie zniszczyć od lat z marnym skutkiem, ja staje się silniejsza, on coraz więcej traci w oczach innych. Gardzą nim nawet jego ludzie. x W samo sedno hahaha

Gość gość
gardzą nim bo dowiadują się co chwile jaki to sks p******y

Gość gość
18 :24 Po co ? Na co ? Niech się wątek rozwija ,ciekawe w którą stronę pójdzie ..... Niech się wczuwa w rolę i przeżywa ,skoro nic innego nie może . Pojęczy ,popluje jadem ,porozrzuca po forum łajnem , odreaguje ! Nie przeszkadzać !

Gość gość
To on niech popluje jadem :) Nie moze mnie zniszczyc,wiec nalezy mu sie cos od zycia :)

Gość gość
Gminny sobie nie radzi? Całe życie pluje na innych i raptem kilka krytycznych uwag o sobie nazywa pluciem? Trochę dystansu do siebie gnido pomoże w łatwiejszym życiu, spróbuj, zastosuj nie tylko teoretyzujesz;)

Gość gość
Jego ludzie nim gardzą? No co to się porobiło? Ale widac ,nie wszyscy , skoro prowokacyjne wątki są zakladane ciągle i wciąż . Z tesknoty za dawnym , czy tak sobie, dla jaj ?

Gość gość
chętnie rozjadę tego gnide i chętnie przetestuje jego dystans na swój temat ale najpierw niech przeczyta znaczenie tego słowa w SJP żeby wiedział o czym mówię bo może to obce słowo dla niego na dzień dzisiejszy :)