Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co trzeba miec aby kobiety na mnie lecialy?

Polecane posty

Gość gość

czy jak sie jest slawnym to wtedy kazda laska leci?

Gość gość
Ładny ryj . Wiem z autopsji . No i fajne ciuchy

Gość gość
Przede wszystkim wzrost co najmniej 182 cm a najlepiej trochę ponad 185 cm, bez tego ani rusz, nawet jeśli jakimś cudem mając poniżej 180 cm będziesz mieć nawet byle jaką dziewczynę to tylko po to żeby prędzej czy później zostawiła Cię dla takiego 182. Niskiego wzrostu żadna kobieta ci nie wybaczy, chociaż niski wzrost to niczyja wina. Poza tym tak jak pisze 21:28 - ładny ryj, tak, bez tego też ani rusz. Teraz niejednokrotnie facet jest ładniejszy od swojej dziewczyny, takie mają wymagania. Nie zgodzę się co do fajnych ciuchów - facet ma być schludny i zadbany ale mało która chce żeby ubierał się lepiej od niej. Dodałbym jeszcze ładne, gęste włosy, najlepiej postawione żelem na śtorc bo jak facet chociaż zaczyna łysieć i mieć ledwo widoczne zakola to od razu jest przekreślany.

Gość gość
22:25 zrobić pierwszy krok :) i to wszystko. Tylko tyle. Nawet jeśli nie jesteś specjalnie ładna ani zgrabna to za chwilę znajdziesz faceta pod warunkiem że wykażesz minimalną inicjatywę. Facet poleci nawet na drzewo gdy te zrobi pierwszy krok, natomiast facet z przeciętnym wyglądem może mieć nie wiem jak genialną strategię działania, to związek z kobietą i tak jest dla niego nieosiągalny.

Gość gość
1. Ladny ryj i kasa 2. Wysoki 3. Udawac tajemniczego ale nie tak, ze niedostepnego