Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dietetyczki facebookowe

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoras z was korzystala z takiej firmy Unstoppable Generation Polska Organizacja społeczna? Czesto dziewczyny ktore w niej pracuja zawodowa ida do takiej firmy i online pracuja na fb maja swoje nazwy typu : "schudnij ze mna"," badz fit w kazdym wieku " itp charakteryzuja sie znakiem "biznesemen" czyli mały palec i kciuk wyprostowane reszta palcow jak w piesc... czy te osoby maja ukonczona dietetyke? O co w tym chodzi? Mianowicie ich zadaniem jest zwabienie klienta i wmowienie mu ze pomoga mu sie odchudzic a nastepnie wciskaja pakiet roczny "witamin" tabletki chemia ... czy to zdrowe? Czemu az tak to sie rozpowszechnilo?zarabiaja kase na naiwnych ludziach uwazajcie na takie facebookowe naciagaczki

Gość gość
Zrzucić kg nie jest prosto. Ja po trzech miesiącach dopięłam swego. Dzięki pewnej trenerce personalnej a właściwie jej artykule. Wygoglujcie sobie: przyspieszamy odchudzanie slimbecia radzi

Gość gość
Ja nie ufam takim trenerkom z fb same wygladaja jak wieloryby wrzucaja zdj przed porodem jakie byly wielkie a potwm jak urodzily to jest dramat zwlaszcza z tej firmy