Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zobaczcie jaka Godlewska jest gruba.

Polecane posty

Gość gość
A bo w rzeczywistości nie ma filtrów z instagrama i Photoshopa. Ot życie.

Gość gość
Ale brzuchol, jestem w szoku.Ramiona też tłuste... Ile ona żre?

Gość gość
Glonojad pojadł tłustych karpi to sie spasł

Gość gość
patrzcie jaka ta toyota pogieta. a baby woza w takich pop*****lkach dzieci w fotelikach.

Gość gość
aż tak jesteście zakompleksione, że musicie się dowartościowywać przez śmianie się z innych? Coprawda też nie lubie tego co ta pani reperezntuje, ale wydarzyło się nieszczęście.

Gość gość
Według mnie to tez brak jedrnosci ciała. Zobaczcie co na siedząco robi jej się z udami.

Gość gość
Lepiej popatrzcie w lustro :) Poleczyliscie juz kompleksiki ? A moze wrzucicie swoje zdjecie ?Ocenimy ! :)

Gość gość
teraz jest dowód że te wszystkie wypindrzone słitfocie to fotosklep

Gość gość
Patrze w lustro i nie jest źle. Lepiej niż ona na tych fotach. Jakby wiekszosc z nas tak "zrobili" to tez byśmy super wyglądały.

Gość gość
Nie "wydarzyło się nieszczęście", tylko nachlana idiotka wsiadła za kierownicę. Oby cierpiała jak najdłużej, to może coś do tego pustego łba dotrze.

Gość gość
One nawet na fotach super nie wygladaja. Ta jedna ma zeza

Gość gość
Wiedziałam, że za chwilę wpadnie tu jakaś picza i wyleci z tekstem o kompleksach i zazdrości. Kompleksy to ma owa pani, o której temat, bo widać, że ewidentnie nie akceptuje swojego ciała, skoro wyszczupla się o 10 kilo.

Gość gość
gość dziś Wiedziałam, że za chwilę wpadnie tu jakaś picza i wyleci z tekstem o kompleksach i zazdrości. Kompleksy to ma owa pani, o której temat, bo widać, że ewidentnie nie akceptuje swojego ciała, skoro wyszczupla się o 10 kilo. xx Tak piczunio masz kompleksy i wielkie :) Gdybys naprawde akceptowała swoje ciało miałabys wyj.b.ane czy ktos sie poprawie czy nie w fotoszopie. Ale mozna sie porównac, na + dla ciebie oczywiscie i juz ego skoczyło o kilka punktów :) Cóz, skoro niczym innym błysnąc nie mozna.. to cóz innego pozostaje..

Gość gość
13:08 masz coś z głową, serio. Dam ci radę, odejdź na chwilę od kafe, umów się na wizytę u psychologa i zacznij brać leki

Gość gość
13:08 no ja mam kompleksy bo tez chcialabym miec tyle kasy zeby bylo mnie stac na 20 operacji plastycznych jak ją (nos, usta, cycki itd ma zrobione). moglabym wylozyc 50tys zl chirurgom plastycznym i byc boginia dla szarego plebsu, scier/wa. klaniali by mi sie w pas, traktowali jak nadczlowieka i to tylko za 50tysiecy :D tak latwo jest kupic szara ku/pe czyli przynajmniej polowe spoleczenstwa.

Gość gość
Debilki, kobita ma wypadek, a one o grubych udach Pasztety bez mózgu z was wsioki Co

Gość gość
13:35 no kobita miała wypadek, bo kobita wychlała sobie tyle, że 1,5 promila sobie zafundowała. Kobita mogła zabić niewinne osoby i to by była tragedia, więc nie żal mi kobity pijaczki z grubymi girami i oponą na brzuchu.

Gość gość
I żeby jeszcze ten patologiczny, pijaci pulpet wyciągnął jakieś wnioski to pół biedy, ale ona już pyskuje w necie, ze nikt nie jest aniołem i żeby się od niej odwalić.

Gość gość
Ten cały instagram to jeden wielki photoshop. Tam robisz zdjęcie i od razu program ci wszystko poprawia, robi talie, doope, nawet teledyski retuszuja. Dlatego nie ma sensu zazdroscic urody tym szmatom bo w realu one są nic specjalnego. Szkoda tylko ze kobiety to oglądają i potem maja kompleksy a faceci myślą że one naprawdę takie piękne i potem nie podnieca ich normalna ładna kobieta.

Gość gość
pracuje w jednej z duzych klinik medycyny estetycznej i powiem wam ze duza czesc tych przefiltrowanych lasek , przychodzi do nas zeby sie zrobic "na siebie " rozumiecie o co mi chodzi ?

Gość gość
Nigdy nie przyszloby mi do głowy zeby komentować wage osoby po wypadku lezacej ma noszach. Jestescie poy*****.

Gość gość
Uda rozpłaszczone na ławce. Też nie wyglądam cudownie z takiej perspektywy, a ważę 50 kg i przebiegam min 30 km na tydzień. A na pozowanych zdjęciach też widać, że to nie jest chudzinka. Czepiacie się jak zawsze.

Gość gość
ja p*****le, zdjecia z wypadku, moze i jej wina, ale to nieszczescie jednak, a te maja beke z nieszczescia i ze nie wyglada ladnie na zdjeciach ZE SWOJEGO WYPADKU.

Gość gość
Bo to jedyne zdjęcia obrazujące jej prawdziwą sylwetkę. Na insta takich nie uswiadczysz. Nieźle musi być wkoor\wiona, że takowe wyciekły.

Gość gość
15:47- masz racje, pewnie spac przez to nie może ze jakies zakompleksione p**d.y z kafe moga sobie teraz pocisnac.

Gość gość
Kompelksy to ma Esmi idiotko ktora zdjęcia przerabia. Do tego twarz kazda moze zrobic, ja tez korzystam z usług medycyny estetycznej. Kazdy moze sobie zrobić ryj jak napieprzy kwasu haha.gorzejz figura

Gość gość
gość dziś przeciez ryj taki ja ma ona mozna zrobić właśnie kwasem. Ja tez wypełniam kwasem twarz. A figury nasza emmsmi juz nie zrobi jajahahah

Gość gość
Ja mam ładna twarz i figurę. Mój jedyny kompleks to zęby. Wiecie może ile może kosztować całkowita przeróbka zębów? Czyli licówki, koronki na wszystkie zęby, żeby mieć śliczny biały uśmiech?

Gość gość
Kurcze szkoda, że nic się jej nie stało, bo tak to pewnie jeszcze nie raz wsiądzie po pijaku za kółko i będzie stanowić zagrożenie na drodze