Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak szczerze to macie jakies oszczednosci

Polecane posty

Gość gość

Ile powinien miec odłozone człowiek w wieku lat 30?

Gość gość
0.8 btc, czekam na cud

Gość gość
ten to od babki albo podbiera pieniadze z portfela

Gość gość
albo liże mu dupę po pieniądze pożycza

Gość gość
Kredyty pożyczki

Gość gość
Znajdź sobie frajera zeby cie utrzymywal albo idz do pracy za 1500 zl

Gość gość
Mam 60 tys

Gość gość
15.000zl

Gość gość
Nie oszczedzam by oszczedzam, po prostu czasem zostaje. w tej chwili mamy odlozonechyba jakos 8-9 tysiecy zlotych tylko, ale w maju rezerwowalismy wakacje zagraniczne I poszlo na to ponad 8 tysiecy. lecimy w sierpniu. ja maz I corka. maz I ja pracujemy na caly etat, maz stale godziny I spoko carabia chociaz nie jakos duzo. ja mam elastyczne godziny I moge czasem pracowac z domu - jak dzis, wlasnie mam przerwe na kawe I szybki lunch. mloda u mojej bratowej, na 5 godzin;robimy tak co wtorek I co drugi piatek, I placimy jej za to- ona tez ma dziecko mlode sie bawia, bratowa pracy nie moze znalezc wiec wiem ze cieszy ja, ze wpadnie jej te co ieco od nas - w sumie ma od nas za opieke za te ok 30-35godzin na miesiac jakos 750 PLN.

Gość gość
tylko glupcy wydaja tyle na wakacje jak maja tak malo oszczednosic, w ogole nie myslicie przyszlosciowo, toi do osoby wyzej. my mamy odlozone 30 tysiecy, wolimy zapewnic sobie spokoj na w razie czego, niz latac jak kot z pecherzem na wycieczki, to dla mlodziezy dobre jest ...

Gość gość
gardze ludzmi, ktorzy nie maja duszy podróżnika

Gość gość
ja mam odłożone 50 tys, ile ma mąż nie wiem ale niewiele bo prawie wszystko poszło mu na wkład własny na mieszkanie

Gość gość
dziś tylko glupcy wydaja tyle na wakacje jak maja tak malo oszczednosic, w ogole nie myslicie przyszlosciowo, toi do osoby wyzej. my mamy odlozone 30 tysiecy, wolimy zapewnic sobie spokoj na w razie czego, niz latac jak kot z pecherzem na wycieczki, to dla mlodziezy dobre jest ... x powiedziała co wiedziała, młodzież raczej nie pracuje i nie ma kasy na podróże. Jeśli człowiek nie podróżuje to co ma z życia? pewnie ty z tych co wolą co rok meble wymieniac, niż gdzies pojechac, cos zobaczyc i przezyc. podrózujący beda przynajmniej co wspominac na starosc, ty sobie meble powspominasz

Gość gość
Aktualnie nic i zadłużenie 250 tysięcy. Ale powoli się odbijemy ;) ja wychodzę z założenia zeby mieć na koncie równowartość 6 rat kredytu i jakąś kasę na skromne przeżycie w razie w więc tak z 15 tyś zeb y sobie leżało. A x reszty korzystać: )

Gość gość
gość dziś ile zarabiacie?

Gość gośćŁadnaLady
gość dziś zazdrosna :P

Gość gość
Mam tylko z 8 000

Gość gość
Ja mam 25lat i odlozone tylko 8000,ale pracuję dopiero od 2 lat. Nie mieszkam z rodzicami, wynajmuje mieszkanie

Gość gość
24 tysiące

Gość gość
Ja spoza Polski pisze, mieszkam kolo Monachium z mezem I synem, mieszkamy tam 9 la,t syn sie tam urodzil. mamy odlozone malo bo 5,400 EUR. Ale jestesmy tu na stale, nie odkladamy na cos konkretnego. mieszkanie na kredyt mamy. calkiem dobry samocod tez mamy. oboje pracujemy na cale etaty. Lubimy podrozowac, w ciagu ostatnich 5 lat bylismy m. in. we Wiedniu, w austrackich Alpach za Innsbruckiem, we wloskich Alpach, na poludniu Wloch takze, w Grecji (Mykonos)

Gość gość
Około 10 tys odłożone ale staram się żyć rozrywkowo a nie wiecznie oszczędzać

Gość gość
Nie napisze ile mam i czy wogule mam ale czasami mialbym miec taki spokoj ducha i nie przejmowac sie przyszloscia.

Gość gość
Mam sporo i to mi daje pewne poczucie bezpieczenstwa bo z mezem bedziemy mieli niskie emerytury z działalnosci gospodarczej . Jesli bedziemy zyc to starczy nam na 20 lat.

Gość gość
Tak szczerze to mam za dużo kredytów, żeby mi jeszcze jakieś oszczędności zostały :D nic no trzeba jechać na farcie :D

Gość gość
Wolałam czegos nie miec niz brnąc w kredyty i dlatego mam duze oszczednosci

Gość gość
Mam na ta chwilę 41 tysięcy, ale zaraz będę biedniejsza O kolejne 10tys. Jutro wpłacam kasę na kuchnie,a w tamtym miesiącu wydalam 12 tyś na remont pokoi i przedpokoju. Mam 28lat.

Gość gość
Ile tu jest krotko wzrocznych debili nic nie myslacych o przyszlosci i tym, zeby miec kilkadziesiat tysiecy na czarna godzine... :O

Gość gość
Ja mam 15 zł

Gość gość
Jest dziesiąty, wypłata sie jeszcze nie zaksięgowała mam 10,45 zl :D

Gość gość
Nie radzę się wam chwalic na forum ile macie oszczędności bo w necie dla hakerów nie jesteście anonimowi ;)