Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta po porodzie to wrak

Polecane posty

Gość gość

Wszystko porozciągane, porwane, podiablone. Rozerwana pochwa, rozerwany 0dbyt, rozciągnięty brzuch z milionem rozstępów, wypadająca macica, hemoroidy. Błeeee

Gość gość
To przykre, ze twoja matka jest po porodzie wrakiem i ma wszystkie narzady rozwalone ale to tylko smutny wyjatek. Miala pecha, pociesz ja.

Gość gość
Jest pp cc ba xyczenie i czuje sie super

Gość gość
To chyba napisal jakis zakompleksiny debil ktorego zadna kobieta nie chce; albo jakas smarkula ktora ma gleboko ukryte kompleksy I chce sobie poprawic nastroj ;) dziecko drogie -- nie kazda kobieta ma te problem po porodzie I jeszcze niby wszystkie naraz! niestety, to sie zdarza, ze sa hemoroidy, wypadajace macicie, niestety. Ale - czy kobiety ktore nie rodzily, lub mezczyni, WCALE NIE MAJA PROBLEMOW ZE ZDROWIEM ?? taaaaaa Ja mam dziecko ma 6 lat. rodzilam przez cc ze wzgledu na komplikacje podczas porodu. nic mi nie wyapdalo. hemoroidow nie mam. rozstepow na brzuchu tez nie ,wyobraz sobie, akurat dobra skore mam no I dobre kremy na brzuch stosowalam. w ciazy wyszly mi male zylaki na udach, zeszly czesciowo kilka miesiecy po porodzie, slady zostaly, ale zadna tragedia. pociazowe kilogramy zrzucilam w rok (rzed ciaza waga 59-60 kg, 3 dni przed porodem bylo 72, a wzrost 168 cm). obecnie waze 61 kg. ciwcze, plywam, brzuch mam calkiem ladny- poweim ci ze niejedna mldoa dziewczyn moglaby mi pozazdroscic brzucha. nie jestem modelka itd, nie. ale nic mi nie wyapda, maz nie ucieka z krzykiewm na moj widok, seks nie jest raz na pol roku ale raz na tydzien. czasem czesciej. pa!! Joanna z Wroclawia