Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angela97

Czy to możliwe ?

Polecane posty

Witam kobietki :) Nie wiem co myśleć ale nie chcę się nakręcać. Ostatnia @ była 22-28.06.18. @ są bardzo nieregularne. Kochałam się z partnerem dwa dni po @. Stosunek odbył się z prezerwatywą, która okazała się dziurawa w kilku miejscach, do wytrysku doszło w środku. 5.07 miała lekkie jednorazowe krwawienie na pół wkładki. 6.07 miałam śluz brunatny. Temperaturę mierzę dopiero od dzisiaj, więc nią nie mogę się sugerować. Takie plamienie wystąpiło u mnie pierwszy raz w życiu. W pierwszą ciążę też zaszłam dzień lub dwa po okresie. Czy to mogło być plamienie implantacyjne ? 7 i 8 robiłam test wyszedł negatywny. Podejrzewam że to jeszcze za wcześnie na test. Nie wiem nawet kiedy mogę spodziewać się @ bo przychodzi kiedy chce :( Bardzo chciałabym mieć drugie dziecko, ale nie chcę się nakręcać, że to na pewno to. Dajcie znać kobitki co myślicie :) Angela

Gość gość
Nieregularne czyli od ilu do ilu dni?

Gość gość
Moim zdaniem to jak wróżenie z fusów. Cykle takie a nie inne więc może być różnie. Nie nastawiaj się. Może ciąża a może zaburzenia hormonalne przy których zdarzają sie takie krwawienia. A co lekarz na takie cykle? Nie rozumiem jednej rzeczy -dziecka bardzo chcesz a zabezpieczacie się? To ta pęknięta prezerwatywa to dziwny "przypadek".