Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Marek82

Ludzie nie idealni gdyby zatrzymać złe geny

Polecane posty

Gość Marek82

Mam prawie 35 lat, 185cm wzrostu, 90kg wagi, młodzieńczy wygląd, i delikatnie umięśnione ciało. Skończyłem studia, mam dobrą pracę, uprawiam różne sporty, sporo czytam, lubię podróże Niestety jakiś czas temu czytając różne ankiety i m.in. to forum doszedłem do wniosku, że dla dużej części kobiet liczy się głównie potężna, napakowana sylwetka, bogactwo i duży penis. Choćby nie wiem co mówiły i pisały to i tak w podświadomości ideałem większości tych atrakcyjnych jest potężny facet grubej kości z pokaźnym członkiem. Niestety ja jestem z tych skromniej wyposażonych i choć mieszczę się w średniej krajowej to jednak blisko dolnej granicy. Byłem kilka lat w związku z fantastyczną kobietą, ale ta świadomość nie dawała mi spokoju i rozstaliśmy się, gdyż Ona bardzo chciała mieć dzieci, co prawda ja również, ale nie chciałem przekazywać złych genów. Zachowałem się trochę jak tchórz, gdyż nie powiedziałem prawdy a swoim zachowaniem i obojętnością doprowadziłem aby to wyglądało, że Ona zerwała. Żeby było jasne, nie mam absolutnie pretensji do kobiet, że taki typ faceta się podoba - podobnie jest z facetami, że długonoga zgrabna dziewczyna z dużym biustem zawsze będzie miała powodzenie. Tak już ten Świat jest urządzony, choć czasem zdarzają się wyjątki związków atrakcyjnej kobiety z przeciętnym facetem lub odwrotnie. Jednak ja nie wybaczyłbym sobie gdyby mój niedoszły syn odziedziczył po mnie cechy, które wpędzałyby go w kompleksy i mogły zaważyć na jego szczęściu. Dlatego jestem gotów poświęcić swoje marzenia i cele aby do tego nie doszło. Mam nadzieję, że to dobra decyzja.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować