Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mając 30 lat można żyć jak by się miało 20 lat?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli nie, to według was dlaczego?

Gość gość
ja mam 32, a zyle jakbym mial 23 :)

Gość gość
Można mieć 50 lat i żyć jak trzydziestolatek. Co to za pytanie? Żyjemy tak jak się czujemy,metryka nie zawsze idzie w parze z wiekiem.

Gość gość
Taaaaak? A co powiecie na to, że mając 30 lat każdy oczekuje od ciebie, że będziesz chcieć mieć już dzieci?

Gość gość
No wlasnie, oczekuja od singielki ze sie zaplodni w banku czy ze pusci sie w nocnym klubie, chcica macicy juz kazdemu mozg wyzarla.a jak sie jest mezatka to w polowie ciazy potrafia powiedziec czy staracie sie juz o nastepne.co tych ludzi gryzie?ze na emeryture nie bedzie mial kto pracowac? Ale naprawde nie moge pojac ze namawiaja do puszczalstwa i g***tow, bo niby skad single maja te dzieci wziasc? A co do tych 30 zyjacych jak 20, tak zylam do 34 rz ale mlodo wygladalam wiec sie nikt obcy nie czepial.starzec sie zaczelam i fizycznie i psychicznie w wieku 35, przychodzi moment ze nawet wiecznie mlody zacznie sie starzec, podobnie znajoma z pracy, w wieku 33 lat sliczna, wyglad mlodziutkiej studentki tylko pozazdroscic, za 5 lat pomarszczona pancia w srednim wieku z indycza szyja

Gość gość
Ale mi chodzi o to, że wszystkie partnerki chcą mieć dzieci a ja nie chce

Gość gość
Mam 57, a żyję jakbym miała 75 :D :D:D

Gość gość
To pol.biedy jak partnerki, gorzej jak rodzina i sasiedzi cie namawiaja zebys sobie strzelil dzidzie na dyskotece albo wystaral sie o surogatke albo kogos zg****il