Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 Dankowa 24

Ortopeda

Polecane posty

Go艣膰 Dankowa 24

witam poszukuj臋 pilnie dobrego lekarza ortoped臋 mam problem z obojczykiem za wszelk膮 pomoc dziekuje.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Jakie miasto? Ja mieszkam we Wroc艂awiu i tutaj znajduje si臋 gabinet ortopedyczny www.lekarzortopedawroclaw.pl Pracuj膮 tam 艣wietni specjali艣ci, kt贸rzy mi pomogli. Polecam ci si臋 tam zg艂osi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wili200
Gor膮co polecam Ci Dr Sankowskiego, kt贸ry przyjmuje w szpitalu Orthos w Komorowicach niedaleko Wroc艂awia. 艢wietny specjalista z mega do艣wiadczeniem i cudownym podej艣ciem do pacjenta. Leczymy si臋 u niego ca艂膮 rodzin膮 ju偶 od kilku 艂adnych lat a zacz臋艂o si臋 od mojego wypadku samochodowego po kt贸rym postawi艂 mnie na nogi mimo wielu przeciwwskaza艅. 艢wietny cz艂owiek!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulszulka92
Bardzo cieszy mnie Twoja opinia, bo jestem w艂asnie do niego um贸wiona na pi膮tek. Teraz szukam informacji o nim i utwierdzam si臋 w przekonaniu, ze dobrze wybra艂am, a opinie na znanym lekarzu nie k艂ama艂y. Jak wygl膮da艂o Twoje leczenie, jesli mo偶esz powiedzie膰? Mnie czeka prawdopodobnie artroskopia kolana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wili200
Poza 艣wietn膮 diagnoz膮, licznymi zabiegami m.in. artroskopi膮, odpowiedni膮 suplementacj膮 i skierowaniu na rehabilitacj臋 (turnus w Orthos 14 dni) to mega pozytywny cz艂owiek, kt贸rego podej艣cie zadecydowa艂o, ze wybrali艣my w艂a艣nie jego. Po ludzku podszed艂 do ka偶dego naszego problemu i zrobi艂 wszystko tak jak trzeba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulszulka92
Super, jutro dam zna膰, jak po wizycie. Troch臋 si臋 boj臋 zabiegu, ale obawiam si臋, 偶e bez niego si臋 nie da.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amelka99022
Mo偶e by艂 kto艣 z Was w tym miejscu http://mediwest.pl/ortopeda/ na wizycie u ortopedy? Powiem szczerze, 偶e pilnie jest mi potrzebna pomoc, a nie mam poj臋cia, gdzie si臋 zapisa膰. Zale偶y mi na miejscu i na przychodni prywatnej, poniewa偶 nie mam czasu czeka膰 w d艂ugich kolejkach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakatakama
Mo偶esz sprawdzi膰 te偶 tutaj https://lekarzebezkolejki.pl/ortopeda/bydgoszcz - s膮 tam r贸偶ni specjali艣ci i masz od razu ich wolne terminy nie tylko na wizyty prywatne ale i z nfz. Ja tam ju偶 kilku dobrych lekarzy znalaz艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepsi ortopedzi to w Enel Sport przyjmuj膮, jak masz mo偶liwo艣膰, to um贸w si臋 do nich. W Warszawie albo w 艁odzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sasunia
艢wietny ortopeda- Wojciech 呕akiewicz specjalizuj臋 si臋 w chorobach i leczeniu stawu kolanowego. U mnie wykonywa艂 artroskopow膮 rekonstrukcj臋 wi臋zad艂a krzy偶owego przedniego. Pan doktor przyjmuje w poradni Citymed na Wilanowie gdzie nie trzeba czeka膰 niewiadomo ile na wizyt臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bernardd
Ja mam od zawsze problemy z kolanami... u ilu lekarzy ju偶 nie by艂em. Mam por贸wnanie. Ostatnio trzymam si臋 dr Moniki Florki z warszawskiej kliniki Ober Clinic. Bardzo dobry lekarz, Pani dr m艂oda ale bardzo zaanga偶owana i zdolna, przez p贸艂 godziny wizyty dowiedzia艂em si臋 wi臋cej ni偶 u innych specjalist贸w przez rok. Tak偶e jak w stolicy to w艂a艣nie j膮 polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mia艂am totalny b贸l kolan. Trwa艂o to ju偶 kilka lat. przerazi艂am si臋 i ud膮艂am si臋 do ortopedy w https://www.plusmedic.pl/ - zrobi艂 prze艣wietlenie zbada艂 - diagnoz臋 postawi艂 do艣膰 szybko i wprowadzi艂 leczenie. naprawd臋 pom贸g艂 mi bardzo,a ju偶 mia艂am du偶e problemy z chodzeniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maja

NIe poda艂a艣 miasta w jakim szukasz ortopedy... Nie ka偶dy jest z tego samego miasta co ty. No ja mog臋 z mojej okolicy doradzi膰聽https://gdansk.ortopedika.pl/聽klinik臋 Ortopedika. Je偶eli potrzebujesz na szybko wizyty to tam powinni cie szybko przyjac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maja

NIe poda艂a艣 miasta w jakim szukasz ortopedy... Nie ka偶dy jest z tego samego miasta co ty. No ja mog臋 z mojej okolicy doradzi膰聽https://gdansk.ortopedika.pl/聽klinik臋 Ortopedika. Je偶eli potrzebujesz na szybko wizyty to tam powinni cie szybko przyjac.

Udost臋pnij ten post

W zasadzie do dobrego ortopedy warto wybra膰 si臋 nawet do艣膰 daleko, wi臋c miejsce zamieszkania wed艂ug mnie nie jest tak bardzo istotne. Od siebie poleci膰 mog臋 ortoped臋 Adriana St臋pi艅skiego, kt贸ry w Poznaniu przyjmuje przynajmniej w dw贸ch plac贸wkach (z tego co kojarz臋 Usi Med i neoMedica). Na聽http://www.adrianstepinski.com/聽znajdziecie do niego kontakt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Wszystkim osobom mieszkaj膮cym w okolicach Wroc艂awia, kt贸re rozgl膮daj膮 si臋 za sprawdzonym gabinetem ortopedycznym polecam www.lekarzortopedawroclaw.pl Tam mo偶ecie liczy膰 na profesjonaln膮 pomoc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 siatkaka

Dr Kotwicki z Ostrowa - szczerze polecam. Przesz艂am ci臋偶k膮 kontuzj臋 kolana w wyniku upadku na treningu i pom贸g艂 mi si臋 z tego wygrzeba膰 przed turniejem. Gdyby nie On nie mog艂abym wzi膮膰 w nim udzia艂u:)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arron

Dobry ortopeda przyjmuje w Centrum Rehabilitacji VitalMed w Jerzmanowicach - dr Pawe艂 P贸艂koszek.聽Solidny, dobry lekarz z fajnym podej艣ciem do pacjent贸w. Dzi臋ki niemu mam du偶o mniejsze problemy z kolanem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰 zielona g贸ra

Serdecznie polecam Bioortopeda w Zielonej G贸rze , na prawd臋 pe艂en profesjonalizm i mi艂a atmosfera

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kss

Mi pomogli w orthos pod Wroc艂awiem.聽 Maj膮 wielu ortoped贸w, ja trafi艂em do dra Mariusza G贸ry i mog臋 go poleci膰.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Majka

Ja korzysta艂am z us艂ug ortopedy traumatologa w Zakopanym na wyje藕dzie. Polecam ten gabinet na聽Tetmajera 23 u Pana doktora聽Janusz Kaliskiego - 艣wietny specjalista.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martyna

W Katowicach dobry ortopeda przyjmuje w www.medis.pl/rehabilitacja.html Dr W艂odzimierz K膮cik - mega dobry specjalista i przy tym mi艂y cz艂owiek z fajnym podej艣ciem do pacjenta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂gorzata

Jak chodzi o polecenie dobrego ortoped臋 to mog臋 poleci膰 w klinice Prima Med w Krakowie przy ul. Cieszy艅ska 16 聽Sama tam chodz臋 z moim dzieckiem i bardzo dobry lekarza. My jeste艣my z niego bardzo zadowoleni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ammanda200999

Nie ma co kombinowa膰 w tej kwestii. Sama chodzi艂am od lekarza do lekarza, a偶 nie trafi艂am do聽ortopedaolkusz.pl . W ko艅cu uda艂o si臋 zlokalizowa膰 m贸j problem z biodrem, a co za tym idzie zastosowa膰 odpowiednie leczenie. Du偶y plus za przemi艂e podej艣cie do pacjent贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 W艂odar

Jakie艣 konkretne miasto? Jestem z Katowic i od d艂u偶szego czasu lecz臋 sie u dra Micha艂a Popka z Enelmedu. Nikt z mojej rodziny na ca艂ym 艢l膮sku nie ma takiego dobrego ortopedy do swojej dyspozycji, wszyscy sie na swoich skar偶膮, a ja swojego chwal臋.聽

Udost臋pnij ten post

Je艣li chodzi o ortoped臋 z Poznania to ja polecam doktora Ruszkowskiego z聽http://ortopedapoznan.com.pl/聽 Prawdziwy magik i cudotw贸rca! Fachowiec, kt贸ry naprawd臋 zna si臋 na rzeczy. Intensywnie uprawia艂am kiedy艣 sporty, g艂ownie biega艂am i sporo fitnessu. Nabawi艂am si臋 potwornej kontuzji kolana, a dzi臋ki doktorowi wr贸ci艂am do pe艂ni zdrowia. Zna si臋 na rzeczy, indywidualnie podchodzi do ka偶dego pacjenta i przypadku. Sympatyczny, do艣wiadczony cz艂owiek, kt贸ry naprawd臋 chce, a przede wszystkim umie pom贸c pacjentowi. Szybko diagnozuje a dzi臋ki temu b艂yskawicznie wdra偶a odpowiednie leczenie lub daje zalecenia. Polecam serdecznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ala

Polecam specjalist贸w ze szpitala Orthos pod Wroc艂awiem. Specjalizuj膮 si臋 w艂a艣nie w ortopedii, pomogli mojemu narzeczonemu, kt贸ry mia艂 problem z kolanem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pilnie

Szukam dobrego fachowca ortopedy kt贸ry leczy staw skokowy聽

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋