Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie znajdę miłości bo smierdze mimo mycia

Polecane posty

Gość gość

Mozecie się śmiać , ale myje się kilka razy dziennie a mimo to i tak śmierć ze jak jakiś pies , to niszczy mi całe życie , ludzie sugerują mi zebym się umyla, zarzucają brak higieny a ja się pucuje cały czas , mam już tego dosc

Gość gośćSYLWIA suchy
kto cie zaraził?jak to sugerują?Po co ci ktoś?

Gość gość
Najgorsze że ja nie mam pojęcia co to może być za choroba czy infekcja , na skórze nie mam zmian , po prostu czuć taki dziwny smród , to przykre ze ludzie którzy myja się rzadziej ode mnie zwracają mi uwagę

Gość gość
Moze organizm masz zanieczyszczony toksynami albo jakas chorobe.Koniecznie porob szczegolowe i nawet platne badania. Zdrowie ma sie tylko jedno a czas dziala na niekorzysc

Gość gość
A najgorsze że ja od siebie czuję tylko taki słodko dziwny zapach a ludzi mi mówią że smierdze i to tak ostro

Gość gośćSYLWIA suchy
jak to mówią ci?

Gość gość
Sylwia ty ulomna jesteś? Jak mówią? Normalnie bo siedzenie z kimś kto śmierdzi to horror. Idź do lekarza. Może masz taką chorobe.

Gość gość
Ja mam taki slodkawy zapach w trakcie owulacji.A na co dzien nic nie wyczuwam.Zgnily ostry zapach to objaw grzybicy. Zapach kupy to toksyny, zapach zgnilych owocow to cukrzyca

Gość gość
21:33 tak samo jak siedzenie z kimś tak chamskim jak ty to horror , rozrowniasz smród od nie mycia od choroby ? Ciebie też to mogło spotkać , ale ciebie akurat spotkało niskie iQ i brak empatii , autorko też tak miałam kiedy miałam grzybice

Gość gośćSYLWIA suchy
21.33 czego ty chcesz ode mnie?mi nikt nigdy nie powiedział ze śmierdzę ! nie obrażaj mnie .Próbuję pomóc autorce.

Gość gość
A jak wyleczylas ta grzybice i jak ją zdiagnozowałas? slyszalas od ludzi ze smierdzisz czy sama wyczulas ? skad ten zapach sie wydobywal ?

Gość gość
Lekarz się kłania ,zmiana diety i pesiblock

Gość gość
Smród mentalny jest gorszy, znam takiego jednego, ma ponad 50 lat; nawet jak go nie widzie, to po odorze mentalnym wiem, że jest w pobliżu. To jego charakter cuchnie.

Gość gość
Wy wszyscy jesteście jacyś niedorobieni. Naprawdę. Weź coś napisz i od razu wielkie krzyki a bo ble ble. Smród to smród. Nikt nie ma obowiązku znać twoich dolegliwości zdrowotnych.

Gość gość
Ludzie bywaja strasznie glupi i chamscy , nie tylko dzieci takie sa.... A zagrzybic sie jest bardzo latwo wystarczy pojsc na basen lub skorzystac z publicznej toalety. Higiena tu nie ma nic do rzeczy bo ludziom sie zaraz nasuwa mysl:brudas. Jedzenie slodyczy tez pogarsza sprawe

Gość gość
21:38 a debilizm to debilizm idź na inny wątek popluj jadem zmijko

Gość gośćSYLWIA suchy
21.33 dlaczego ułomna? zadaję normalne pytania.Nie rozumiem dlaczego mnie obrażasz ,temat nie jest ani mój ani o mnie więc zejdź ze mnie.Fajnie wyzywać i obrażać bo jako jedyna nie jestem tu anonimowa co? przynajmniej jestem autentyczna.

Gość gość
21:40 Opisałaś swoje życie ze szczegółami najmniejszymi a to wybacz ale jest bardzo nierozwazne i głupsi wręcz.

Gość gość
Powiem ci tyle nie dajesz żadnych rad tylko się plujesz jak idiotka , nikt by kogoś takiego nie traktował poważnie , ona może śmierdzi ale się wyleczy ,ty sobie mózgu nie przeszczepisz

Gość gość
Napisałam żeby poszła do lekarza bo jeśli się myje to nie jest normalny objaw. Mózgu nie muszę przeszczepiac. Zapewniam. Znowu się rzucacie.

Gość gość
Są tacy ludzie co pachną specyficznie i taki ich urok , moja ciocia pachnie taka zatechlizna

Gość gośćSYLWIA suchy
21.41 hola hola?! moje życie? o czym czy ok im jest ten temat? dlaczego zmieniasz nagle wątek? nie piszemy o mnie .Odwal się!temat nie jest o moim życiu więc pisz na temat!

Gość gośćSYLWIA suchy
21.44 mi napisałaś? nie rozumiem! to może raczysz się przedstawić.

Gość gość
lekarz tez czlowiek i nie kazdy ci powie ze smierdzisz rzadko zdarzaja sie szczerzy i chcacy pomoc.wola zbyc albo udawac ze masz cos z glowa..

Gość gość
Myślę że właśnie mój zapach jest taki słodko dziwnie zgniły ,on nie pochodzi ze skóry raczej , myślę że to emituje z wnętrza ciała

Gość gość
Ja tez tak kiedys mialam, w czasie gdy mialam mnostwo stresu a moimi glownymi posilkami byly slodycze i chipsy. Do tego coca cola i voila. Waga w normie, ale co z tego? Mylam sie 2 godziny przed wyjsciem, a juz w autobusie walilo ze staruchy zwracaly uwage.

Gość gość
Właśnie często pytam przyjaciół to kręcą nosem ale uparcie mi wmawiają że mam coś z głową ze wymyslam ze nie śmierdzą , a później ledwo oddychaja , czasem mam wrażenie że to moja maniana

Gość gość
Jak mam sie dowiedzieć czy ze mną w porządku jeśli nikt nie chce mi powiedzieć czym ode mnie czuć

Gość gość
Pół rodziny męża tak śmierdzi i on sam ,więc dlatego pytam?to niewiarygodne żeby tyle osób śmierdziało tak samo.Szwagierce w szpitalu powiedzieli ze ma jakąś bakterię.

Gość gość
to się przenosi w powietrzu ,droga lotną jak grypa,mi lekarz powiedział ze nosówka od psa,antybiotyki nic nie dały ,wróciło.faktycznie to czuć psem.