Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy kupujecie wyprawke do szkoly plecak pytanie

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam sie czy nie kupic juz corce plecaka.Z zeszlego roku juz mocno wyeskploatowany.Dzis w sklepie ogladalam plecaki firmy coolpack - ceny dosc wysokie w sklepie z artykulami szkolnymi.Ale w necie sa tansze.Firma cool pack jak oceniacie?

Gość gość
We wrzesniu na razie niewiem ile zeszytów mi potrzeba

Gość gość
Różnie. Jak syn szedł do pierwszej klasy to sobie zażyczył tornister z odpowiednim rysunkiem. Tornister był dość drogi ale zamówiliśmy i dostał na imieniny w maju. W trzeciej klasie plecak zamawiałam znowu z internetu jakoś w lipcu. Teraz na zakończenie trzeciej klasy kupowaliśmy prezent dla nauczycielki w hurtowni i akurat były fajne plecaki to wzięliśmy bo później stwierdziliśmy że nie będziemy specjalnie latać i szukać-był czerwiec. Ja jednak kupowałam zawsze wczesniej ze względu na wypłacana w pracy wyprawkę szkolną, najpierw się kupowało i dostarczało faktury imienne a później firma zawracała do pewnej kwoty. No i jak kupujesz w hurtowniach to często (przynajmniej w moim mieście) w sierpniu nie było już czego szukać, ewentualnie po zwykłych sklepach a tam bywało drożej. Na internecie kupisz zawsze, w sklepach dopiero się artykuły szkolne pojawiają a w hurtowniach (pomijając zeszyty, długopisy i tym podobne) duży wybór plecaków był już w czerwcu.

Gość gość
mój syn chodzi bez plecaka uważa że nie ma co w nim nosić