Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

czy wasi rodzice też zaniedbują higienę?

Polecane posty

mój ojciec kąpie się raz na tydzień :o rzygać się chce gdy przechodzi obok, nie mówiąc o wspólnym posiłku w kuchni czy przebywaniu w jednym pokoju. Na nic się zdają prośby moje i mojej mamy: on uważa że nie śmierdzi i że w jednej koszuli można chodzić dłużej niż jeden dzień. Najgorzej jest tak jak teraz, w lecie bo w zimie tak bardzo nie wali od niego jak teraz. Większość dnia spędza na zewnatrz uprawiając warzywniak i doglądając kurnika. Nie pali ani nie pije. Tylko się nie myje. Już brak nam sił na tą sytuację, żadne argumenty do niego nie docierają. Jeszcze się denerwuje i obraża gdy zwracamy mu uwagę. :(

Gość gość
Mój ojciec kąpie się codziennie,mama też a oboje koło 60-tki. Ja się zastanawiam jak twoja mama śpi z nim jak od niego capi, tym bardziej że jest lato i człowiek się poci.Może pogadaj z kimś z dalszej rodziny żeby zwrócił mu uwage że śmierdzi od niego, jakiś wujek, jego brat czy ktoś kogo lubi.Może zrobi mu się wstyd i pojdzie się umyć.

Gość gość z miasta   katowice
jaki ojciec taki syn znasz to powiedzenie pedale wiejski!! Nie dziwie się, że po takim śmierdzącym capie narodził sie taki dziwoląg z zaburzeniem orientacji seksualnej jak ty!!:O

Gość gość
Moi rodzice są po 60. Kąpią się codziennie. Jak Twój tata pójdzie spać zabieraj mu koszulkę, w której chodził. Niech codziennie zakłada inną. Później zwróć mu uwagę, że przydałaby się czysta skóra pod tą czystą koszulką.

Gość gość
Jeszcze niech mama śpi w innym pokoju i się z nim nie bzyka. Może to nim wstrząśnie.

Gość gość
Od moich wiadomo, ze nie smierdzi, ale mogliby bardziej dbac o hiegiene, tzn. niby się myja, ale tak powierzchownie, a nie, ze biora prysznic codziennie :O co lepsze to ludzie wyksztalceni

Gość gość
11:55- ale to dorosly czlowiek, wiec ona nie moze mu dyktowac jak czesto ma sie myc o ile nie jest jakims menelem, ktory sie upija i dlatego nie myje itd. Tez nie pochwalam braku higieny, ale ci rodzice maja juz swoje nawyki sprzed lat i raczej watpliwe, ze je zmienia

Gość gość z miasta  katowice
nie nie mama zdecydowanie niech się z nim nie bzyka i z nikim innym, bo jeszcze drugiego takiego pokurcza spedalonego urodzi!

Gość gość
gość dziś On też nie może jej dyktować czy ma spać z brudasem w brudnej pościeli.

Mama często śpi w innym pokoju, pomimo ze mają dużą sypialnie z łożem tzw. "małżeńskim", albo on idzie spać do drugiego pokoju na "jedynkę". Pościel w ich sypialni wali niemiłosiernie, dlatego rzadko pomagam sprzątać ich pokój, tylko gdy mama mnie poprosi żeby poodkurzać podłogę i dywan to robię. Ona też nie może wytrzymać i ciągle zwraca mu o to uwagę. Mój ojciec nie jest menelem, nie pił nigdy i nie pije, ma swoje hobby jakim jest ogródek, grządki, kury, itp. żeby tylko się kąpał codziennie, a nie chlapał samą twarz byłoby super. Ma 71 lat. Niestety nie ma już brata, a jego siostra żyje na większym zadupiu niż my, ale nigdy w odwiedziny od niej nie jechało, choć fakt że ona nie pracuje tyle co on, bo woli emeryture spedzac przed tv na telenowelach, jednak łązienki dorobiła się dopiero na emeryturze jak juz jej dorosle dzieci sprawiły. To my odkąd tu mieszkamy mamy łazienke od ponad 30 lat, czyli tyle ile dom od postawienia stoi. Mój ojciec wyszedl z biedoty, nie mieli łazienki w domu na wsi, ale w moim wieku mieszkal juz w miescie i tam na hotelach robotniczych mieli dostep do lazienki, potem we wlasnym domu...ja mysle ze to starosc, jak to moja 63 letnia mama mowi, do tego doprowadza ze ludzie zaniedbują te sprawy :( a nie nawyki

idz do jakiegos niemieckiego biura i zglos to do jakiegos ssmanna powiedz ze twoj ojciec jest w partyzantce i niedlugo zrobi zamach to zaraz go wysla do auschwitz i juz bedziesz mial tylko zapachy :)

Gość gość
Tak moja stara nie myje p**dziska i gdy sprawialem problemy wychowawcze to kazala mi je czyscic moim jezykiem

Gość gość
Nie, jest to w pewnym stopniu niepełnosprawność/upośledzenie. Nawet gdyby Ci ludzie otrzymali pomoc nie skorzystaliby z niej bo na początku muszą sami zrozumieć swój błąd.

Gość gość
Moja mama codziennie się myje i kremuje. Zawsze ładnie pachnie i jest zadbana. Z moim tatą to już gorzej. Owszem myje się po każdym treningu a tak to 2-3 razy na tydzień. Oboje są przed 60tką. Za to moi teściowie są koło 70tki i nie jestem pewną czy ostatnimi czasy wodę widzieli. Wannę mają zawaloną brudnymi szmatami i wiadrami. A prysznic jako taki sprawny ale wątpię żeby się z nim zaprzyjaźnili. Teść może częściej z niego korzysta bo nie odrzuca ale teściowa to masakra. Sam mocz, pot i wódka. Śpią w brudnej pościeli pokudłaczonej i pobłoconej bo psom pozwalają wskakiwać ze sobą, a one często z podwórza tam wskakują. Ogólnie mało higieniczny. Strach czasem gdziekolwiek osiąść u nich tak brudno i trzeba ręcznik podkładać. Często sprzątamy u nich ale po dwóch dniach znów to samo.

Gość gość
Ale sobie temat znalazły,nudzi im się,i to w samo południe siedzi to to i klepie co ślina na jęzor przyniesie.Może i ci ludzie z różnych przyczyn mogą cuchnąć i nie wcale od braku wody,ale choroby tarczycy,cukrzycy,nerek itp. Natomiast wy o tej godz zamiast ogarnąć dom,ugotować staremu obiad to będziecie po jego powrocie jęczeć jakie jesteście spracowane.A to że tyłek siedział i posuwał pierdoły to już mu nie powiecie.Syf w domu ale ploty najważniejsze.

Gość gość
Jak ze wsi to wiadomo

Gość gość
Dobrze napisane, ale to zaalewdwie wieszchołek góry lodowej. Od lat siedzi tu użytkowniczka HIM patologiczny nierób z dwiema lewymi rękami do pracy, pobierająca od lat zasiłki. W dodatku to barachło urodzila w wieku 15 lat. Dziś siedzi od rana do nocy i pluje na inncych uzytkowników. Sam temat natomiast jest założony przez pedała homosia frajera karolka.

Gość kobiecykarol89
:o