Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werterówna

Kulki gejszy.

Polecane posty

Gość Werterówna

partner zasugerował, ze jestem za luźna. Zakupilam kulki gejszy , zaaplikowała, wytestowalam.... ćwiczę z nimi już ponad miesiąc, chociaż wydaje mi się ze"ścisk" jest raczej Ok, bo czuje ścisk na palcu... chociaż urodziłam dziecko 7lat temu... mój partner ma około 12-14 cm, w obowiedzie tez raczej nie jest to maczuga herkulesa. Jednak wprawił mnie w kompleksy. W tym momencie nie wiem czy na prawdę jestem za luźna czy on może odbiega od normy....dodam ze to mój drugi partner.

Gość gość
A mnie mąż kupił kuli do ćwiczenia mięśni i dla mojej przyjemności, nie wiedziałam, że to też pociaśnia, a jestem ciasna jak dziewica i jak patrzę na te jeszcze nie odpakowane, od 2 tygodni, kulki to mnie przeraża ich wielkość, że nie wejdą i będzie bolało :-) Kiedyś oglądałam na necie, że są też" kuleczk"i bardziej w kształcie maleńkich tamponów i jest ich więcej niż dwa, na te patrzę niechętnie :-) Powiedz mi proszę czy to sprawia jakąkolwiek przyjemność czy tylko powoduje ból? :-)

Gość gość
Hmmmm. ... jak używam żelu to i tak czuje dość duży opór przy wsadzaniu.... wibracji nie czuje w środku... wyciąga się je równie trudno. Jeżeli się wkręce to odczuwam podniecenie. Ja je kupiłam do ćwiczeń głównie. Pamiętaj ze jestem po dziecku. Te standardowe kulki nie różnią się zbytnio wielkością, od 28-34 milimetrów szerokości... ale za to moje są dość ciężkie, bo maja 80 gram.