Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy alkohol pomaga przełamać opory? Moim zdaniem tak.

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś z was całował się z partnerką/ partnerem nie grzeszącym urodą tylko dlatego, że byliście pod wpływem alkoholu gdyż na trzeźwo nigdy byście tego nie zrobili. Ja miałem taką sytuację. Zorganizowałem z kumplem oraz dwiema miłymi i sympatycznymi dziewczynami zza ściany imprezę w pokoju w akademiku,a konkretnie w pokoju tych dziewczyn.Byliśmy tylko my dwaj i te dwie dziewczyny. Jedna z nich była ładna i miała duże piersi. Kolega ją sobie wcześniej zarezerwował i poprosił mnie abym podczas spotkania odciągnął tą drugą do drugiego pokoju. Ta druga nie grzeszyła urodą i miała małe piersi. Na szczęście była szczupła. Podczas tańca w przedsionku segmentu mieszkalnego ja odciągnąłem moją partnerkę do naszego pokoju. Tam ona usiadła mi na kolanach i zaczęliśmy się całować. Pozwoliła też zdjąć sobie stanik i głaskać jej piersi.Przyznaję, że gdybym był trzeźwy na pewno do tego by nie doszło.

Gość gość
ty tez jej się nie podobałes :O

Gość gość
14.09- Na tym właśnie polega czarodziejska potęga alkoholu. Dwie osoby, które na trzeźwo się sobie nie podobają, po spożyciu alkoholu zachowują się względem siebie jak kochankowie.

Gość gość
trzeba było wyjść z mieszkania jak ci się nie podobała desperacie

Gość gość
Alkohol to idealne antidotum na nieśmiałość. Niejedna para związała się z sobą dzięki alkoholowi gdyż nieśmiały chłopak jest w stanie na rauszu wyznać swoje uczucie swojej wybrance, a następnie ją pocałować. Nieśmiała wybranka / na rauszu/natomiast nie ma nic przeciwko pocałunkom, do których by na pewno nie dopuściła gdyby była trzeźwa.

Gość gość
ale mi osiagniecie zaliczyc jakas brzydule po alkoholu nie wiem czy sie chwalisz czy zalisz :D

Gość gość
zebym dobrze zrozumial twoj kolega pukal w pokoju fajna dziewczyne bo ja zaklepal jak 5 latek ty za to pukales jakiegos paszteta po pijaku :D Marnujesz sie z taka glowa to wszystkie paszetey sa twoje ;)

Gość gość
16.40 Mojemu kumplowi nic z tą laską nie wyszło. To była kompletna klapa. On został z tą ładną w jednym pokoju, a ja byłem z tą drugą w drugim pokoju. Zdążyłem tylko pocałować dziewczynę i trochę popieścić jej piersi gdy nagle do pokoju wtargnęła tamta i krzyknęła co my robimy. Było po wszystkim. Koniec imprezy. Zrobiło się drętwo. Byłem zły na kumpla, że źle ocenił sytuację. Jemu wydawało, że podobał się tamtej ładnej i dlatego zaplanował tą imprezę. Wyszedł na głupka.Ja też.