Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż nie pomaga mi w domu i przy dzieciach

Polecane posty

Gość gość

Witam mamy z mężem dwie córki jedna trzy lata druga 15 miesięcy sama ogarniam dom gotowanie pranie dzieci spacery rachunki ogólnie wszystko nigdzie nie wychodzę z domu od kiedy urodziłam nawet nie mam gdzie mój mąż pracuje budowlanka po pracy albo idzie z kolegami pić nawet nie zachodzi do domu lub przychodzi myje się i wychodzi obiecując starszej że zaraz wróci i ja uśpi nie odbiera telefonów córka płaczę bo obiecał a ten się bawi w najlepsze wraca w środku nocy lub na drugi dzień prawie sama place mieszkanie on dokłada się grosze i to jak się dopomnie a już nie mówię o tym żebym sama sobie coś kupiła.. Ma nas Chyba gdzieś codziennie siedzę sama w domu wieczorami też sama mam dość co robić :(

Gość gość
Zagrozić rozwodem, wynieść się na jakis czas. A jak nie pomoże to odejść, chyba że do końca życia chcesz się przy kimś takim bujac

Gość gość
I oczywiście przed ślubem i narodzinami dzieci taki nie był? :)

jak powtarza pewien madry ksiadz na kafe "masz to na co sie godzisz"

Gość gość
Jesteśmy długo razem. 8 lat po urodzeniu pierwszej idealny tato to tak już od 4 miesięcy fakt zawsze zajmowałam się domem sama ale po pracy wracał do domu i pomagał przy dziecku

Gość gość
Oczywiście byłam nawet i adwokata zmiana na parę dni i znów to samo

Gość gość
I zostanie sama z dzieciakami i bez hajsu :D kafe- dobra rada :D

Gość gość
Właśnie tego się boję że zostanę sama i nie będę miała nawet co dzieciom jeść dać :/

Gość gość
Może on nie z kolegami, a z koleżanką skoro nawet do domu już nie zachodzi. Kurwa z kim Ty siedzisz i nic z tym nie robisz

Gość gość
Właśnie zbieram się na odwagę żeby się rozwiezc ale się boję że nie dam sobie rady finansowo

Gość _iftar_
To sie zdecyduj. Albo on dokłada grosze albo nie dasz rady finansowo. Proszę wymyslec lepsze provo :P

Gość gość
Rozwieźć to można gnój na polu

Gość gość
"Właśnie tego się boję że zostanę sama i nie będę miała nawet co dzieciom jeść dać :/" X "prawie sama place mieszkanie on dokłada się grosze i to jak się dopomnie " X To jak W końcu z tymi sprawami finansowymi?