Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sa tutaj osoby nadwrazliwe?

Polecane posty

Gość gość

jw.

Gość gość
W jakim sensie? Bo można być w różny sposób.

Gość gość
Tak

Gość gość
A mogl(a)bys odpowiedziec mi na kilka pytan tylko szczerze?

Gość gość
16:32 ja mogę

Gość gość
Pytaj

Gość gość
wiecej jest nadwrażliwców pytaj

Gość gość
Pytanie na przykladzie zachowan kilku znajomych, nie wszystko musi pasowac do Was: Jak z Wami postepowac zebyscie sie dobrze czuli , nie obrazali to pytanie 1. Co lubicie, jak zdobyc Wasze zaufanie, jak rozpoznac ze kogos lubicie. to pytanie o normalne relacje przyjacielskie 2. Jak Was w sobie rozkochac ;) 3.Dlaczego mowicie innym to co chca uslyszec a nie prawde? 4 . Najwazniejsze-Czy Wy macie zdolnosci jasnowidzace czy co, bo kilka z tych osob wyzej wymienionych jakby czytalo mi w myslach.Nie wiem czy swiadomie czy nie ale bardzo mnie to zastanawia ze czesto mowimy o tym samym w jednym czasie albo ta wrazliwsza strona bezblednie nawet na odleglosc odczytuje moje potrzeby albo cos mowi z przekonaniem i to prawda choc nikt nie wie

Gość gość
1. Co lubicie, jak zdobyc Wasze zaufanie, jak rozpoznac ze kogos lubicie. to pytanie o normalne relacje przyjacielskie 2. Jak Was w sobie rozkochac oczko.gif 3.Dlaczego mowicie innym to co chca uslyszec a nie prawde? 4 . Najwazniejsze-Czy Wy macie zdolnosci jasnowidzace czy co, bo kilka z tych osob wyzej wymienionych jakby czytalo mi w myslach.Nie wiem czy swiadomie czy nie ale bardzo mnie to zastanawia ze czesto mowimy o tym samym w jednym czasie albo ta wrazliwsza strona bezblednie nawet na odleglosc odczytuje moje potrzeby albo cos mowi z przekonaniem i to prawda choc nikt nie wie X 1. Żeby zdobyć zaufanie to raczej na początku obchodzić się jak z jajkiem. Jak jeszcze kogoś zbyt dobrze nie znam to biorę wszystko za bardzo do siebie. Jeśli spędzam z kimś czas to lubię tą osobę. Jeśli przy mężczyźnie robię się zlękniona i nieśmiała to prawdopodobnie bardzo go lubię. 2. Jeśli nie ma 'tego czegoś' to nic z tego. Osoby wrażliwe ostrożniej lokują swoje uczucia bo łatwiej je skrzywdzić. 3. Mówię prawdę a nie to co ludzie chcą usłyszeć. Włażenie komuś do d**y nie ma nic wspólnego z byciem wrażliwym. 4.Zdarzało mi się, kiedyś częściej niż teraz.

Gość gość
1) szczerosc i tylko szczerosc, nienawidze kretactw, niedomowien i niejasnych sytuacji. Przyjazn to ma byc przyjazn a nie wykorzystywanie pozycji, sytuacji czy innych mocnych lub slabych punkow, 2) rozkochac? hmmm naturalnoscia, pieknem umyslu, wrazliwoscia, 3) nie mowie osobom nieprawdy, wole ptzemilczec niz sklamac, 4) to nie jasnowidzenie tylko wlasnie zwiekszona wrazliwosc, czyli wyczulenie zmyslow, wiecej niz inni czuje, wiecej niz inni widze, wyczuwam stany emocjonalne osob az za bardzo. Cos jeszcze? Jestes facetem?

Gość gość
Dziekuje. Jesli moge dopytam: A co to jest to tzw to cos? Jak to czujesz? Mozesz powiedziec cos wiecej o tym jasnowidzeniu? Skad wiedzialas ze jakas mysl nie nalezy do Ciebie? Czy moze to sie przejawialo inaczej ?

Gość gość
gość dziś Jestem kobieta, ale chyba nie jestem wystarczająco wrażliwa i inteligentna by zrozumieć. Zresztą u zrodla najlepiej a nie na domyslach. Mysle jak tu podejsc nadwrazliwego chlopaka i czy juz mnie przejrzal.

Gość gość
gość dziś 'Piekno umyslu' - mozesz rozwinac mysl ? Czy dla Ciebie pieknem jest przebojowosc czy raczej ktos uduchowiony ? :) Zdarza Ci sie wyczuć na odległość czyjeś stany emocjonalne ? Jak odróżniasz ze to nie Twój stan emocjonalny tylko cudzy ?

Gość gość
dziś Nie słyszałam myśli jako tako po prostu jakieś telepatyczne połączenie było i odgadywałam coś czego nawet nie słyszałam. Jeśli chodzi o 'to coś' - jest to raczej niezależne ode mnie, nie potrafię się zakochać od tak, rzadko kiedy zakochuję się i bardzo trudno jest mi się odkochać. To chyba ma coś wspólnego z chemią.

Gość gość
A potrafisz spotykac sie z innymi czy byc z nimi gdy kochasz kogos innego?

Gość gość
Stany emocjonalne wyczuwam tylko z osobami z ktorymi mam silna wiez. Czy mysli tez? Nie jestem pewna, czasem tak, dawniej bywalo czesciej, ale wiele razy to bylo zludzenie. Jak to sie czuje telelatycznie ciezko wyjasnic, czuje wtedy olbrzymi natlok mysli, energii, ciepla, pradow, pulsuja skronie i wrazenie ze mam za ciasna czaszke na moj mozg. Czujesz przeplyw fal przez mozg. Wazna rzecz, jak zawiedziesz choc raz zaufanie osoby nadwrazliwej, nic wiecej z tego nie bedzie, chociazby cie kochala na zaboj, bedzie walczyc z uczuciem i zabijac jego resztki. Wycofa sie i zamknie sie w swoim bezpiecznym kokonie.

Gość gość
Poczytaj o osobach HSP.

Gość gość
17:19 nie potrafię.

Gość gość
Autorko.Re 1. Szczerością w wyrażaniu uczuć. Lojalnością. Prawdą. 2. Jw + uroda. 3. Mówię prawdę. 4. Gdy naprawdę wsłuchamy się w słowa drugiej osoby, lub wczytamy, zaczynamy ją odczuwać. Wtedy łatwo jest odczuwać potrzeby, wiedzieć jakie padną następne słowa, pytania. Jeżeli raz zawiedziesz zaufanie takiej osoby jak ja, nigdy go już nie odzyskasz. Zyskasz niepewność mnie ;)