Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham ją a ona z innym.

Polecane posty

Gość gość

Jak się z tym pogodzić i jak żyć. Pęka mi serce gdy mi patrzy w oczy.

Gość gość
Miałem to samo. Ona mi się podobała. Ja jej się podobałem. Niestety zwlekałem. Winna nieśmiałość. Pojawił się ten trzeci. Ona nie chciała na mnie czekać. Związała się z tamtym. Serce mi pękło. Było ciężko. Pozbierałem się na szczęście. Miałem paczkę przyjaciół. Balowaliśmy. Poznawałem dziewczyny. Miałem różne niezobowiązujące przygody. W końcu poznałem swoją wielką miłość. Jesteśmy razem. Niczego już teraz w życiu nie żałuję. Jestem szczęśliwy.

Gość gość
Nie myślisz już o niej? Ja co chwilę wchodzę na jej profil,zobaczyć co dodała. Nie chce tego robić,ale to silniejsze ode mnie.

Gość gośća2
Kocham Go a On z inną...

Gość gośća2
I takie krótkie było to dzisiejsze "widzenie". Zbyt krótkie.

Gość gość
Jak długo ja kochasz autorze?

Gość gość
Nie myślę o niej. Kocham moją partnerkę. Moja partnerka całkowicie uwolniła mnie od myśli o tamtej. Jeżeli czegoś mogę żałować to tylko tego, że nie całowałem tamtej, nie pieściłem jej. Ona była piękną dziewczyną z dużymi piersiami. Ominęły mnie rozkosze cielesne z tamtą. Jednak gdybym mógł cofnąć czas to niczego bym nie zmieniał. Trafiłem na moją drugą połówkę więc nie byłoby sensu cokolwiek zmieniać.

Gość gość
No i jak zwykle duże cycki :(

Gość gość
19.07 Gdyby ciebie kochała to by poczekała, a tamtemu trzeciemu dałaby kosza. Tak więc jak tu ktoś wcześniej napisał tylko tych cycków nie zdążyłeś pougniatać.

Gość gość
marnujesz czas jak juzjest z innym to czekasz na cud a zwykle skonczy sie tym ze pewnie zrobia sobie dziecko i ci przejdzie. Takie zycie. Raz to przerabialem i nigdy wiecej.

Gość gość
No to widac, ze to tylko zauroczenie, namietnosc a nie prawdziwe uczucie. I dobrze bo takie niespelnione rzutowaloby na obecny zwiazek.

Gość gość
20.11Tak, masz rację. To trafna puenta.

Gość gość
Nie wcinajcie mi się w temat ze swoimi pseudo romantycznymi historiami, tylko zaużcie wlasny. W d***e mam takie pocieszanie, ciągle to samo, najpierw była jedna.. też wielka miłość, cierpiałem, długo. W końcu przeszło bo ucielismy kontakt. Pojawiła się ona.. 100% mój typ, kolejna która zrobiła mi nadzieję, a gdy zacząłem się angażować i przycisnąłem wydał się powód jej pokręconego zachowania, facet. Także w d***e mam to pocieszanie i najlepiej to mieć kobiety gdzieś, wszystkie są siebie warte.

Gość gość
To się nie żal publicznie. Mówię się trudno ale ty wolisz płakać. Jak prawdziwa kobieta

Gość gość
Up

Gość gość
Nie potrafisz zatrzymać kobiety którą kochasz i wylewasz tu swoje żale,może sprawdź czy jeszcze jest coś między Wami;)

Gość gość
Nic na siłę, na litosc czy za wlosy mialby zatrzymać albo w klatce zamknac? To ona dokonala wyboru więc niech trzyma sie swojej decyzji...

Gość gość
gość 2018.07.11 No właśnie jak, gdy nawet czas ran nie uleczył?