Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odchudzanie

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś pomoże mi schudnąć? Sama nie dam rady, potrzebuje wsparcia, wspólnej motywacji. Nie mogę już na siebie patrzeć, jestem ogromna.....mam 176 cm i 99,9kg tyle pokazała mi wczoraj waga. Będę stawiała sobie małe cele, na początek 89kg do września bo na początku waga szybko spada.

Gość gość
Ja stosuje tabletki Slimunox. Pomogło. Odkąd szukałam czegoś skutecznego naciełąm się z 10x. Teraz na Slimunox waga w koncu spada tak jak powinna.

Gość No pain no gain
Hej. Ja odchudzam sie od początku czerwca czyli już półtorej miesiąca. Dla mnie to duzo bo nigdy nie udało mi sie tyle wytrzymac. Ubrania luzniejsze, a skora na tylku I udach gładka jak nigdy. Nie mam wagi wiec nie wiem ile waze. Moj rozmiar to gora 40-42 dół 42-44. Moj cel to rozmiar 38. Staram sie jesc zdrowo i uważać na porcje. Co do ćwiczeń to na początku cwiczylam serie po 7 minut z Lucy wyndham-read, do znalezienia na Youtube.naprawde polecam, myślę ze to wlasnie pozwolilo mi zbudowac tę konsekwencje. Teraz ćwiczę bardziej intensywnie, prawie codziennie godzinke na siłce bo za 3 tygodnie jade z facetem nad morze. Jeśli chcesz możemy się tu motywowac.

Gość No pain no gain
I jaki masz plan autorko? Poukladalas sobie wszystko w głowie?

Gość gość
Nie :( właśnie jem pączka z nadzieniem różanym , a na śniadanie był kawałek pizzy z wczoraj.. dobiłam do 100kg..

Gość gość
Ja tez zjadlam pizze na sniadanie

Gość gość
To chyba podszyw !

Gość gość
To najgorsze co mogłaś zrobić. Podczas odchudzania nie wolno siegać po takie tluste przekąski. Jeżeli nie masz motywacji do sięgania po zdrowe przekąski, to zacznij sobie zamawiać dietę pudełkową. Nie będziesz musiała wtedy chodzić po zakupy i nic nie będzie cię kusiło. Ja na diecie z Optimal Fit schudłam 10kg.

Gość gość Majka T
W moim przyasku problemy z odchudznaiem znikły jak obok diety i ćwiczęń zastosowałam Foreverslim. Spróbuj...

Gość gość
Rzeczywiście Slimunox działa i to na naprawdę zadowalającym poziomie. Udało mi się stracić całą nadwagę dopiero kiedy brałam te tabletki. Sama wiecznie coś podjadałam, miałam ochotę na słodycze, przy Slimunox takich problemów nie było.

Gość Arleta

Ja jestem z siebie bardzo dumna dałam radę schudnąć.Wspomagałam się Slimunox ale od siebie też wiele dałam.Pilnowałam diety ćwiczyłam i dzięki mojej ciężkiej pracy udało się.

Gość Iwona

Sprawdziłam na sobie skuteczność Slimunox.I niezmiernie jestem zadowolona bo zadziałał.Schudłam tyle ile zamierzałam bez żadnych przykrych niespodzianek.Wyglądam i czuje się zupełnie inaczej niż pól roku temu.