Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko przez ślubem

Polecane posty

Gość gość

Ja i mój chłopak jesteśmy ze sobą 6 lat. Oboje mamy po 25 lat, mamy stałe prace, mieszkamy razem. Chyba nikogo nie dziwi fakt, że współżyjemy ze sobą. Nikogo oprócz mamy Michała. Jakiś czas temu dowiedziałam się że jestem w ciąży, fakt nie planowaliśmy tego, ale oboje byliśmy bardzo szczęśliwi a z nami reszta rodziny, tylko znowu nie jego mama. Na jednym spotkaniu przy wszystkich nazwała mnie dzi*ką i że co to jest żeby sypiać ze sobą przed ślubem. Oczywiście na syna nie powiedziała nic. Michał się wtedy trochę zdenerwował i wyszliśmy, ale ogólnie on ma przeświadczenie że do mamy zawsze z szacunkiem i w sumie to go nawet rozumiem. Tylko denerwuje mnie że próbuje nastawić całą rodzinę przeciwko mnie.

Gość gość
Po 1. Nie bierz ślubu bo dziecko jeśli to nie planowaliscie Po 2. Szacunek do rodziców się chwali ale teraz sprawdzisz czy jest facetem i zaopiekuje się Tobą bo w pewnym wieku trzeba odciąć pepowine nawet kosztem relacji z rodzicami żeby mieć swoje życie i żeby rodzice nie żyli naszym życiem. Nie odpuszczaj. Powodzenia

Gość gość
Współczuję takiej teściowej.Może się opamięta jak urodzisz dzidziusia.