Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dominika Gwit wyszła za mąż i jakiego ma przystojnego męża

Polecane posty

Gość gość

Nie kilogramy ani wygląd świadczą o tym, czy znajdziecie tę drugą połówkę, tylko Wasze serce i otwartość na innych. Dlatego . jeżeli szukacie miłości, albo partnera, nie warto na niego patrzeć jak na mięso na straganie lub jabłka i wybierać byle ładniejsze. byle wyższe, byle bardziej się "świeciło". Dajcie szansę więc także tym panom, którzy mają o 2cm mniej niż wymagana skala oraz Paniom, które może nie mają wymiarów modelki. Skarby są zawsze ukryte przed oczami ludzi i żeby je znaleźć, czasem trzeba zamknąć te oczy i otworzyć serce . Miłość się czasem czai w najmniej spodziewanym miejscu. Pozdrawiam.

Gość gość
Facet może być karmicielem.

Gość marawstala
A może właśnie tez patrzył na nia jak na mięso, może lubi większe kobiety... Tego nie wiesz : ) Wg mnie musiała być dla niego atrakcyjna bo innej opcji nie ma...

Gość gość
Pewnie ma fetysz do grubych. Jestem 30 letnim prawiczkiem i wolał bym koze.

Gość gość
Ja juz tak szukam 43 lata.

Gość gość
dziś zielona masz konakt do Mollying?

Gość gość
Dziś widziałam dziewczynę z nacztniakiem czerwonym na pół twarzy z facetem. Jest dla was nadzieja.

Gość gość
dziś albo mieć 8cm penisa

Gość gość
Ja tez taka widzialam na emigracji.

Gość marawstala
Przed kilkoma minutami odpowiedzialna Ci Trzynasty na to pytanie. Podała mi tylko GG ale nie zanotowalam bo z niego nie korzystam

Dajcie szansę x a co to jakieś jury, czy jakaś litość ma decydować kto jest moją drugą połówką? nie trawię takiego podejścia. uśmiechaj się, że rosołek smakuje, bo babci będzie przykro.

Gość gość
Przeciez i tak bierzesz tutaj każdego chłopa na litości pt. biedna samotna Brołken krzywdzona przez zue hejtery więc co teraz udajesz

Gość gość
Gruba jak gruba można przebolec ale z twarzy mi nie podchodzi choć na jednym zdjęciu wyszła sympatycznie jak berrir. Mój dziadek lubił grube pamiętam jak wsciekal się na kuzynke że taka chuda 45/174

Gość gość
Chodzi o to by dac szanse kazdemu bo nie wiafomo jaki nie oszlifowany brylant sie za nim kryje.

Gość gość
dziś a wchodzi tutaj?

Gość gość
dziś nie mam fetyszu grubych nie kręci mnie dokarmianie, więc powinna być drobniejsza odemnie jak to kobieta inaczej nie czuje chemii

Gość marawstala
gość dziś Może wchodzi, ciężko powiedzieć bo nie siedze tu tyle co na kowbojkach... nie sledze, ale na samym początku chyba w maju była tutaj : )

Gość gość
Od wtedy jej nie widziałem, szkoda taka fajna dziewczyna :( zielona jak koty? :)

Gość marawstala
Może wchodzi i piszesz gościa jak Ty : ) Koty maja sie dobrze, kotka po operacji nadal trochę utyka... Musi sie najpierw rozruszac a jak juz sie rozrusza to jest bardzo skoczna : )

Gość gość
A z Twojej obserwacji zielona Kinga była mną zainteresowana czy wcale?

Gość gość
Brzydkiej babie o wiele prościej znaleźć przystojnego faceta niż brzydkiemu facetowi ładną laskę. Wynika to z tego że faceci mają różne gusta, fetysze, a nawet patrzą na charakter i dzięki temu nawet brzydka ale sympatyczna kobieta może ich czasami oczarować. Natomiast w drugą stronę to nie działa bo kobiety patrzą u faceta tylko na perfekcyjny wygląd i ewentualnie na kasę.

Gość marawstala
O matko nie wiem, takim jednym była oczarowana a czy Toba (?) trzeba by ją o to zapytac : )

Gość marawstala
Dobranoc : )

Gość gość
widocznie miłośc jest slepa;) albo jest układ o ktorym nie wiemy;)