Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jeżeli kobiecie zdarzało się to kilka razy to zrobi to ponownie?

Polecane posty

Gość gość

Tak, jestem facetem i pytam na tym forum. Od 3 miesięcy jestem w związku z młodszą - 21 letnią kobietą. Niezwykle ładna, miła, inteligentna. Jest dojrzała ale też szczera. Wprost przyznała mi się do swoich błędów. Mianowicie miała okres, gdzie chodząc na wszelkie 18 np. Chodziła sama i zawsze znajdowała kogoś do towarzystwa. W takich sytuacjach co prawda do seks nie dochodziło ale do bliskości intymnych tak. Zdarzało się kilkanaście razy, że lądowała w łóżku z przyjacielem. W tym raz to była zdrada z jej strony, kilka razy z jego. Z innym kolegą spała kilka razy zawsze gdy chwilowo rozstawali się z byłym. Ten chłopak był i jest w stałym związku. Jedyne co złego w tym widzi to to, że on ma dziewczynę, przygody seks w plenerku to już zabawa. Powiedziała też wprost, że były chłopak nie jest dla niej obojętny a z tego co słyszałem to jest w głębokim żalu po ich rozstaniu. Boję się, że mnie też zdradzi albo wróci do byłego, że pójdzie na imprezę "z przyjacielem" i nasty raz wylądują w łóżku. Wychodzę z założenia, że jak ktoś raz zdradzi to zrobi to kolejny ale może się nie gadacie? Nie kpijcie z nie porządnego faceta, dla mnie ona to spełnienie marzeń ale może ja dla niej to wypełnienie dziury między rozstanie z byłym

Gość gość
I sory za literówki, słownik. Miało być "nie zgadzacie się" i "Nie porządnego faceta"

Gość gość
Wych uja Cię orzy pierwszej okazji jaka jej się trafi.

Gość gość
Skoro ci o tym mówi to nie musisz sie bać. Młoda jest, każdy musi swoje przebalować

Gość gość
Wych uja Cię orzy pierwszej okazji jaka jej się trafi. Prawda jest taka, że poniekąd mnie do siebie nie dopuszcza, nie pozwoli zapłacić za glupią kawę, nie przyjęła żadnego prezentu. Nalegałem na związek a może ona faktycznie go nie chce, sam już nie wiem

Gość gość
Skoro ci o tym mówi to nie musisz sie bać. Młoda jest, każdy musi swoje przebalować Mam trochę mieszane uczucia co do tego, że można z kimś kogo się traktuje jak brata spać tyle razy

Gość gość
Szmatą jedwabiem nie będzie. Co z tego że jest ładna i może faktycznie inteligentna czy o czytana jak to nadal szmatą. Pewnie wygląd cię omamił. Patrz na serce

Gość gość
Prowo pisane przez kobietę