Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnaaaaaa95

Moje koleżanki zaręczają się,rodzą dzieci,a ja nigdy nie miałam chłopaka.

Polecane posty

Gość gość
Bzdury moja kolezanka poszla w ciazy do slubu bylo widac jej zaokraglony brzuszek po parkach lawkach sie lizala dobrze wyszla zamaz i jest w szczesliwym malzenstwie. co wy macie do cholery z tym czekaniem ze seksem do slubu wiadomo ze jest lepiej czekac ale co druga osoba juz z tym seksem do slubu nie czeka to nie te czasy nie ten swiat...

Gość gość
Tak tak tak se pisz niektore kobiety maja takie cos w sobie ze facet widzi w nich tylko cialo ale nic wiecej i nawet niechce poznawac kobiety dalej.

Gość gość
Autorko, uwierz, masz moc kreowania rzeczywistości. Od teraz już zacznij wyobrażac sobie, że ten chłopak już jest. Myśl o sytuacji dokonanej, stwarzaj swój związek, bądź w tu i te3raz. Uda się, zobaczysz.

dziś "Tak tak tak se pisz niektore kobiety maja takie cos w sobie ze facet widzi w nich tylko cialo ale nic wiecej i nawet niechce poznawac kobiety dalej." Nie każdy, ja nie.

Gość gość
95 to twój rocznik autorze? Na cholerę ci dzieci w wieku 23 lat? Zajmij sie sobą, czymś pożytecznym a rozmnażać się możesz nawet za 10 lat

Gość gość
Aleksander Stellar dziś dziś "To jednak co innego niż szukanie pracy, nie porownuj." I wiesz ile ludzie dostało robotę przypadkowo? Mnóstwo. QWERTY Zależy czy mówimy o dobrej pracy, czy o bylejakiej pracy - tu zgoda, taką dostaje się przypadkowo.

Gość gość
Aleksander Stellar dziś dziś "Wiec najwyraźniej trzeba miec szczęście w milosci I tyle" Nie, trzeba wiązać się tylko z osobami będącymi świetnym materiałem na partnera i rodzica, a inne cechy jak pociąg fizyczny powinny być cechami drugoplanowymi. qwwert qwwertt Zaraz zaraz, uważasz, że dla mężczyzny pociąg fizyczny do kobiety ma mniejsze znaczenie i oni szukają partnerki, która będzie dobrym materiałem na partnera i rodzica? Wątpię Mało który facet zgodzi się na małżeństwo z kobietą, która go nie pociąga fizycznie, bo to będzie znaczyło, że w małżeństwie nie będzie seksu.

Gość gość
powiem tak...jestem muwcom motywacyjnym i zachecam ludzi do sukcesu, ludzie sukcesu nie maja zon, zechecam facetuw do zaliczania lasek, krutkich zwiazkow, przygod na dyskotekach, ale nigdy slubu, bedziesz przegrywem jak sie ozenisz, sluchaj ludzi sukcesu nie porazki

Gość gość
gość dziś Bzdury moja kolezanka poszla w ciazy do slubu bylo widac jej zaokraglony brzuszek po parkach lawkach sie lizala dobrze wyszla zamaz i jest w szczesliwym malzenstwie. co wy macie do cholery z tym czekaniem ze seksem do slubu wiadomo ze jest lepiej czekac ale co druga osoba juz z tym seksem do slubu nie czeka to nie te czasy nie ten swiat... x Potwierdzam, moje koleżanki, które za nauką nie przepadały za to lubiły chłopców i dyskoteki, szybko powychodziły za mąż i porodziły dzieci (w odwrotnej kolejności). Niektórym właśnie mija 20lecie małżeństwa, dzieci wybierają się już na studia. Są to normalne rodziny. Jedną miałam, co czekała z seksem do ślubu, czekała czekała, teraz ma 40 lat i nadal dziewica.

Gość gość
19.25 dokladnie, ale faceci (np prawiki) to by chcieli żebyśmy się wiązały z tymi co nie pociągają nas, bo mamy patrzeć tylko na ich ,,dobry charakter" i po stopach za to całować ze są tacy dobrzy w przeciwieństwie do całej rzeszy bad boyow. Jasne, patrzmy tylko na charaker, bądźmy z związkach w których nie jesteśmy szczesliwe a potem niech się dziwia ze nie chcemy z nimi uprawiać seksu. No jakie to ,,dziwne" faktycznie... Niestety żeby stworzyć dobry związek trzeba patrzeć na CALOKSZTALT. Sam charakter nie wystarczy. Dlatego tak trudno wielu ludziom znaleźć miłość.

Gość gość
19:37 On w innym temacie napisał, że dla faceta charakter wybranki jest mniej ważny, a oni patrzą głównie na wygląd. Popatrz inne tematy, gdzieś na uczuciowym chyba. A nagle fizyczność staje się nie ważna. To jakiś dzieciak, który bawi się w porady sercowe.

Gość gość
gość dziś albo w tej jak i w wielu innych kwestiach jak typowy facecik stosuje podwójne standardy. Czyli radzi dziewczynom by nie patrzyły na wygląd facetów a sam pewnie gustuje w tzw. najlepszych laskach, które z powodzeniem mogłyby zajmować pierwsze miejsca na wyborach miss.

Gość gość
Znam chlopakow całkiem niegłupich po studiach ktorzy tez nie mają dziewczyn ,zon a chcieliby.Sa rozne charaktery ,nie kazdy jest tak smiały aby podejsc np na ulicy czy tak jak ktos pisał w bibloitece do drugiej osoby i zagadac .

Gość gość
14'05To dlaczego jestes tak dlugo sam bo szukasz miss i chodzi ci po glowie tylko seks. I facet zawsze powie kobiecie kocham cie tylko po to zeby zdobyc ja do lozka.Dlatego ja postaralam sie o dziecko on placi alimenty wniosl o rozwod dobrze ze dupka zaprowadzilam do oltarza a na wszystkich facetow na tym swiecie mam wywalone i zostane sobie sama do konca zycia z tym dzieckiem. Nic juz wiecej do zycia nie-potrzebuje bo od faceta takiej prawdziwej milosci bym sie nigdy nie doczekala. Milosc jest tylko na titanicu a niesztuka kogos poznac bo trzeba jeszcze sie zakochac ale w tym swiecie liczy sie przedewszystkim kasa i dupa.

Gość gość
Trzeba zadac sobie pytanie jaka facet woli kobiete wesola przebojowa rozrywkowa czy spokojna cicha skromna malomowna wedlug mnie ta druga ma male szanse na szybkie poznanie kogos

Gość gość
gość dziś gość dziś albo w tej jak i w wielu innych kwestiach jak typowy facecik stosuje podwójne standardy. Czyli radzi dziewczynom by nie patrzyły na wygląd facetów a sam pewnie gustuje w tzw. najlepszych laskach, które z powodzeniem mogłyby zajmować pierwsze miejsca na wyborach miss. cyt cyt To samo zauważyłam. Jak pisze o facetach, to coś w stylu, ze facet zawsze wybierze ładniejszą, że charakter mniej się liczy, a bardziej wygląd. Jak pisze do kobiet, to zaraz zmienia front i pisze aby patrzyły nie na wygląd tylko na to, czy on nadaje się na męża i ojca. Gdzieś założył temat, czy kobieta przestałaby kochać mężczyznę jakby on miał blizny. Ludzie odpisywali, nawet dużo mądrych odpowiedzi tam było, a ten jełop zaczął zgrywać znawcę, a potem wmawiał jednej babce, że dla niej liczy się tylko fizyczność. To jakiś dzieciak, albo bardzo młody, brzydki według siebie facet, który swój brak powodzenia tłumaczy tym, że każdy patrzy na wygląd, tylko, ze jest to projekcja- dla niego wygląd ma pierwszorzędne znaczenie.

Gość gość
gość dziś Trzeba zadac sobie pytanie jaka facet woli kobiete wesola przebojowa rozrywkowa czy spokojna cicha skromna malomowna wedlug mnie ta druga ma male szanse na szybkie poznanie kogos Tak. Bo kobieta ma być miła, układna ale ładna. A facet może być brzydki i zaniedbany i z napompowanym ego - ale trzeba brać jak leci aby nie zostać samej. A potem wątki: moja żona unika seksu, co robić? Co robić? Nie obniżać własnych standardów i nie wiązać się na siłę.

Gość gość
Jak zaden mnie nie chcial a jestem juz przeterminowana to sie bierze co popadnie bo nie-zamierzam zapladniac sie przez in vitro. Nawet ludzie z wielkiej milosci sie rozstaja o ile ta milosc istnieje bo ja juz w milosc żadną nie wierze. Czego przykladem jest autorka ktora zalozyla temat pod tytulem od zawsze jestem sama Cos jest nie tak

Gość Smutnaaaa95
Co Wy tak wszyscy z tymi dziećmi. To miałam na myśli za 2-3 lata. Poptostu chciałabym mieć chłopaka,jakiś zaręczyn,planów ślubnych. A tu nie ma z kim... I przytyki mamy i dziadków o staropanieństwie też nie pomagają:(

Gość gośćbbb95
Nie ma co aż tak tego do siebie brać autorko

Gość gośćbbb95
jesteśmy w tym samym wieku i też słyszę, że będę sam, że będę starym kawalerem i w ogóle to tylko jeżdżę na ryby, nie imprezuje i nie korzystam z życia

Gość gość
9'35 Bo nie w kazdym wiku mozna urodzic dziecko a zareczyn i slubu to terz malo ktory facet chce bo sa beznadziejni wola sie roochac bez slubow i w kazdej chwili odejsc bez problemow dlatego mozesz sie zaczekac autorko

Gość gość
A jesli teraz autorko w przedziale wiekowym od20-30 nikogo nie poznasz to z kazdym wiekiem coraz gorzej jest o faceta i o dziecko. Ja jak mialam tyle lat co ty tez niemialam faceta a wszystkie moje kolezanki zamaz wtedy wychodzily i dzieci rodzily I zle zakonczylam. Takze rozumiem co przezywasz .

Gość brokeninside87
a ja? kiedy ja wyjdę za mąż i będę miała tygrysięta?? ja już mam 29 lat i niedługo przestanę być młodą siksą jak autorka :(

Gość gość
gość wczoraj Jak zaden mnie nie chcial a jestem juz przeterminowana to sie bierze co popadnie bo nie-zamierzam zapladniac sie przez in vitro. Nawet ludzie z wielkiej milosci sie rozstaja o ile ta milosc istnieje bo ja juz w milosc żadną nie wierze. Czego przykladem jest autorka ktora zalozyla temat pod tytulem od zawsze jestem sama Cos jest nie tak X Jak możesz sama o sobie tak pisać, że jesteś przeterminowana?! Z głowa coś masz a nie z wiekiem!!!

Gość gość
dziś ale dzieci to seks tygrysku mruk

Gość gość
Dziewczyny dawać zdjęcia bo bez chemii to i najlepszy charakter nie pomoże. A zdarzyło mi się trafić w necie strasznie brzydkie dziewczyny :o

Gość gość
Rozśmieszył mnie ten temat! :-D Na Zachodzie to jest poczatek życia, ludzie wkraczaja w dorosłość, zaczynaja podróżować, korzystaja z życia, imprezyja, zdobywaja kwalifikacje, robia kursy, randkuja z wieloma osobami a w Polsce trzeba już mieć męża i dzieci haha. Co za durne, skostniałe, zacifane kościółkowe społeczeństwo!!! :-D