Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnaaaaaa95

Moje koleżanki zaręczają się,rodzą dzieci,a ja nigdy nie miałam chłopaka.

Polecane posty

Gość gość
ciesz sie możesz sie bawić szaleć podrywać facetów a nie z bachorem w domu siedzieć

Gość gość
Z bachorem nie trzeba siedziec w domu wcale mozna tez wyjsc na spacer do sklepu na zakupy a ktora chce to siedzi w domu ja nie siedze.

Gość gość
15;38 Tak 35lat to star***** w wieku 20lat moje wszystkie koleżanki wychodziły zamaż i juz nawet dziewicami niebyły a ja przebierałam ,czekałam i tak żaden mnie niechcial ,a jak chciał to jakiś śmieć. I tak naprawdę trafił mi się tylko jeden fajny facet ,ale mi sie jego wygląd nie spodobał . potem tego żałowałam, bo coraz to gorszych typków poznawałam, a samemu być to każdy wie jak to jest. Wszędzie chodzisz sama i nie-masz do kogo się przytulic

Gość gość
19:06 Dbaj i wyglad to długo nie będziesz "przeterminowana". Ja mam 34 lata i teraz dopiero czuję, że żyję! Mam młodszego o 11 lat faceta i jest super ale wygladam jak supermodelka. Dziećmi się nie przejmuję, do 40-tki mam czas urodzić. Nigdy nie chciałam marnować młodości na pieluchy.

Gość gość
Tak trzymać ;) PS. Czy masz o czym gadać z o tyle młodszym facetem? Macie ze sobą coś wspólnego?

Gość gość
19;12Ja uwazam co innego ze 35lat to czas juz wielki na dziecko w wieku 40lat to juz niektore sa babciami. A 20lat to za szybko na dziecko. I zebym wiedziala ze zycie mi sie nieulozy to juz postaralabym sie o dziecko w wieku dwudziestuparu lat odchowane bym miala...

Gość gość
gość dziś Tak trzymać oczko.gif PS. Czy masz o czym gadać z o tyle młodszym facetem? Macie ze sobą coś wspólnego? X Tak mamy, mnóstwo rzeczy o dziwo. On jest bardzo dojarzały jak na swój wiek, wyprowadził się z domu w wieku 15 lat do innego kraju, dzieciństwo spędził z rodzicami w kilku azjatyckich krajach (jest Europejczykiem), widział już wiele w swoim krótkim życiu. Nawiasem mówiac to nego mam urodziła go w wieku 40 lat a jego siostrę w wieku 43. ;-)

Gość gość
*jego

Gość gość
Fajnie, szczęścia życzę :)

Gość gość
Szukam graczki konsolowej :(

Gość gość
Żałosna jesteś i tyle, skoro swoje szczęście uzależniasz od "portek" obok siebie. 23 lata i narzeka że nie ma chłopaka. Nie ma nic łatwiejszego dla dziewczyny niż znalezienie chłopaka, chyba że szukasz modela 9/10 lub 10/10. Za to facet z przeciętnym wyglądem do końca życia musi zostać sam, bo żadna go nie zechce.

Gość gość
No nie wiem. Znaleźć jest łatwo ale większość to idioci albo nadużywający alkoholu. Ja tak samo jak autorka nie mam chłopaka. Nie będę z kimś kto pije (oczywiście mam na myśli nadużycie czyli więcej niż raz na tydzień/dwa tygodnie albo pali marihuanę. Marihuana skreśla w moich oczach od razu. A niestety mało kto teraz nie pali marihuany.

Gość gość
"że ludzie, którzy czekają z seksem do ślubu są statystycznie szczęśliwsi, a jak ktoś jest w stanie czekać z seksem do ślubu to pewnie seks nie jest dla niego najważniejszy." X Przecież w innym temacie pisałeś, że czujesz pociąg do swojej dziewczyny i dajesz jej orgazmy. Inni mają czekać do ślubu i brać za partnera kogoś, kto go nie pociąga, ale Ty już nie .

Gość gość
Niestety w naszym zacofanym katotalibanie wyżej w hierarchii społecznej stoi kobieta która ma faceta który ją bije i poniża i chlrjd na umor niz singielka

Gość gość
gość dziś Niestety w naszym zacofanym katotalibanie wyżej w hierarchii społecznej stoi kobieta która ma faceta który ją bije i poniża i chlrjd na umor niz singielka x I lepiej być rozwódką niż starą panną. Bo rozwódkę ktoś chciał, a najważniejsze jest co ludzie powiedzą :D Nie ważne, że to zapijaczony Kazio spod monopolowego, albo czterokrotny alimenciarz mający dzieci z 4ma różnymi kobietami. Ważne, że ktoś ją chciał. :D

Gość gość
W Polszy bardzo szybko się zareczacie i robicie dzieci haha

Gość gość
Hahaha bardzo śmieszne. Nic nie wiecie o katolicyzmie, a gadacie. Kobieta powinna dążyć do niezależności bo jej uległość jest wynikiem grzechu pierworodnego. To jest rysa na naturze, a nie coś dobrego. Wszelka desperacja wynika z braku wiary.

Gość gość
Może szybkie randki?

Gość gość
Kiepsko. Teraz będzie Ci coraz trudniej. W tym wieku już wszyscy mają stałego partnera a Ty masz co najmniej kilka lat braków ...