Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyzna który kocha szybko się zarecza i bierze ślub

Polecane posty

Gość gość

Nie dajcie się dziewczyny zwodzic, jeśli ktoś kocha to nie zwleka

Gość gość
Nieprawda. Można kochać ale być przeciwnikiem ślubu, bo ślub to układ niebezpieczny i nieopłacalny dla faceta.

Gość gość
To niech facet roocha kolegów! Nie będzie płacił alimentów i nie straci grosza na kobiety. Wtedy będzie mu się opłacało!

Gość gość
Prawda!!

Gość Vs
Mocno subiektywna opinia. Ja z moją żoną, jesteśmy małżeństwem niespełna rok, natomiast parą od ponad 11. Bardzo wcześnie zaczęliśmy chodzić, jest to moja pierwsza i jedyna miłość. Lecz nigdy nie uważałem, że ślub jest najważniejszy. Najpierw chciałem stanąć na własnych nogach, stać się zupełnie niezależnym od rodziców, a dopiero wtedy zakładać własną rodzinę. Czy wg. was, głosem rozsądku jest pobierająca się para 23-25 latków, będących na utrzymaniu rodziców?

Gość gość
Skoro ktoś wartosciuje ślub jako " nie opłacalny " to wątpię że taki facet kocha , raczej chcialby mieć worek na sper//me za darmo

Gość gość
gość dziś to zwykłe wyrachowanie bo z gory zakłada ze to nie jest ta JEDYNA! same takie mysli świadczą ze nie wiesz co to miłość uczciwośc iwiernosc na dobre i na złe i tyle

Gość gośćmen
Dobra taktyka :) Zaobrączkować, puki się nie odkocha. Bo jak motylki odlecą, jak różowe okulary wyblakną, to facet zaczyna widzieć swoja kobietę taką, jaka ona jest naprawdę. Więc im wredniejszy babon, tym szybciej będzie gonił faceta do ornitologa ;)

Gość gość
gość dziś Skoro ktoś wartosciuje ślub jako " nie opłacalny " to wątpię że taki facet kocha , raczej chcialby mieć worek na sper//me za darmo xxx Jakie za darmo??? Ona za bycie workiem ma mu zapłacić! Wniesionym posagiem, opłacaniem rachunków, pracami domowymi, całkowitą i całodobową opieką nad dziećmi!

Gość gość
Nie koniecznie, bo ja np. nie chciałabym ślubu . Slub dopiero gdy dwie strony tego chcą.

Gość gość
Gdzie tu logika? Będziesz chciała ślubu dopiero kiedy jemu się zachce?

Gość gość
a moj mimo 7 lat nawet nie pszelo mu to przez mysl. jestesmy o krok od rozstania. nic juz nie da sie naprawic. 7 lat w plecy a mam juz 34 lata.

Gość gość
Może trzeba było mu powiedzieć jakie masz plany, nie stracilabys tyle czasu!

Gość gość
moj to klamca. klamie na kazdym kroku.Nawet w najmniejszej sprawie nie potrafi powiedziec prawdy.Dopiero nie dawno poznalam jego prawdziwa twarz.

Gość gość
To zależy ile się miało lat - my mieliśmy po 20, spotykaliśmy się 7 lat i wzięliśmy ślub. Mieliśmy być małżeństwem na utrzymaniu rodziców?

Gość gość
10.59 - W takich przechodzonych związkach bez ślubu najczęściej to kobieta jest tą zostawioną, bo facet się zakochał w 10 lat młodszej. A kobieta po 30 zostaje sama i czuje się jakby była długoletnią zabawką. Też uważam, że jeśli ktoś naprawdę kocha i ma 25 lat skończone, to chce wziąć ślub, jeśli nie chce, a drugiej stronie na tym zależy, to powinien to powiedzieć wprost, a nie oszukiwać ( bo często tacy ludzie zwodzą, że może za rok, może za dwa itd).