Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do osób które nie prasują

Polecane posty

Gość gość

Jak wy to robicie? Kwestia odpowiedniego materiału ubran czy jak? Ja piore ubrania, wiruje na max 800 czasami 500, wyciągam od razu, wieszam dokładnie rozprostowane a i tak są widoczne zagięcia na ubraniach. A tu ciągle czytam że co 2 nie prasuje ubrań. Chodzicie w pogietucz czy macie jakiś sposób którego nie znam? Podzielcie się swoimi sposobami

Gość gość
Up

Gość gość cichobieg
Jeszcze musisz strzepnac przed powieszeniem, ale i tak nigdy nie będzie takie proste jak po wyprasowaniu.

Gość gość
Ja nie prasuje ubran tylko je skladam i do szafy . Nie robie sobie roboty 2 razy bo nawet jak i przeprasujesz zlizysz do szafy to jak wyciagniesz to sa zagniecienia po zlozeniu i znow trzeba prasowac . Dlatego to co zakladam jest prasowane przed zalozeniem raptem 5 minut . i po Problemie

Gość gość
Bawelna sie nie gniecie :) przez moja niewymiarowa figure i tak mam wszystko z materialow ktore sa dosc elastyczne. Wiec nie musze tego prasowac.

Gość gość
Nic nie prasuje szkoda czau i prądu nawet zelaska niemam:-P jestem czysty i wcale nie pomięy :-D ;-)

Gość gość
gość dziś Dobra, ale jak? Jakim cudem ciuchy są proste jak spod żelazka bez żelazka ?

Gość gość
No właśnie bawełna się najbardziej gniecie. Te z domieszkami sztucznych materialow się gniota mniej

Gość marawstala
Nie pasuje, chodze w ubraniach nie wymagających prasowania no moze gdybym ubierała sie elegancko i oficjalnie to bym pracowała ale na szczęście mogę wybierać

Gość gość
Nienawidzę prasowac. Mąż niestety pochodzi z domu gdzie matka mu nawet majtki prasowała i on też tak robi :D ja mu nie bronię. Tylko swoje zabieram :D A czy to prawda że suszarka rozwiązuje problem prasowania? Za pół roku zmieniam mieszkanie i rozważam zakup suszarki