Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaceknowaczyk

Agencja SEO mnie oszukała ...

Polecane posty

Gość jaceknowaczyk

Jakiś czas temu zleciłem pozycjonowanie swojej strony pewnej agencji z Poznania. Wydałem na pozycjonowanie kilkanaście tysięcy złotych. Efektów nie było żadnych :) Teraz taka akcja. Kupiłem kilka list do samodzielnego pozycjonowania, gdzie tutaj http://seorelations.pl i zacząłem sam zdobywać linki. Okazało się, że po kilkunastu dniach osiągnąłem wysokie pozycje dla wszystkich fraz. Nieźle, prawda?

Gość gość
Autoreklama

Gość gość
To nie jest żadna autoreklama człowieku!! jak chcesz, to sobie kup listy czy linkowanie w innym miejscu, ja tylko mówię, żeby uważać na nieuczciwe agencje seooo (-:

Gość gość
chcialem skorzystać z oferty, ale po kulturze autora widze, że to jakiś wałek. Pójdę do konkurencji.

Gość gość
Z Panem Bogiem. Podpisz od razu umowę na 12 miesięcy.

Gość NickyMinaj
Agencja Seo Cie oszukała.... hmmm Bo nie miałeś wyników..... a moze byś tak rozwinął trochę temat? w jakiej branży się obracasz? Jaką masz konkurencję ? dość dużą ? czy raczej małą? Bo jeżeli masz dużą, a Ty spodziewałeś sie super wyników w krótkim czasie, to ja Ci mówię zapomnij.... a wiesz czemu? Bo pozycjonowanie nie trwa miesiąca , 3 miesięcy etc. Pozycjonowanie przy silnej konkurencji może trwać i rok. Albo i dłużej :D Więc jeżeli spodziewałeś się cudów, w sensie pierwsza strona top10, to Ci powiem że źle się spodziewałeś. Widzisz, czasami warto małymi kroczkami, z pozycji na wyższą pozycję, ze strony np 4 na stronę 3 itd, aż dojdziesz do tej pierwszej. Małymi krokami. I jak już zdobędziesz tą swoją upragnioną pozycję, to dzięki takim małym krokom przynajmniej będziesz mieć trwały wynik. A takie metody, które na chwilę obecną prezentujesz.... Twoja sprawa - nie oceniam. Ja Ci z własnego doświadczenia powiem, że to tylko chwilowe super wyniki. A potem nagle boom, znów upadek. Co do agencji... to należy poszukać taką, popytać wśród znajomych, którzy też chcieli wypromować swoją firmę. Ja zaufałam agencji interaktywnej Proformat z Wrocławia. Panowie są profesjonalni i robią to na prawdę dobrze. https://www.proformat.pl

Gość gość
zgadzam się pozycjonowanie strony to długi proces i trzeba się na tym dobrze znać. Jak ktoś obiecuje Ci pozycje zaraz to znaczy że chce cię naciągnąć na kasę i tyle. Profesjonaliści po audycie strony i ustaleniu słów kluczowych mówią z reguły o min roku czasu, który jest potrzebny na dojście do pozycji. To się sprawdza, współpracuję z Setia.pl tutaj masz namiary ul. Milusińskich 2, 43-300 Bielsko-Biała 33 496 84 88 606 428 824 https://www.setia.pl po roku faktycznie mam fajne pozycje, choć te najbardziej popularne słowa kluczowe wymagają jeszcze pracy