Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jestem brana pod uwage tylko do seksu a nie do związku?

Polecane posty

Gość gość

Dziwi mnie to szczerze, ale może za mało znam życie i facetów dlatego pytam. Na szczescie nie uwiera mnie to jakos szczególnie. Mam dni, ze jest mi przykro ze nikogo nie mam, ale mam rodzine, przyjaciol wsrod ktorych tez sa single i wspieramy sie w gorszych momentach, spedzamy razem czas. Gorzej gdy jednak wszyscy sie ustabilizuja a ja nie. Nie chciałabym sie godzic na byle jaki zwiazek tylko po to by nie byc samotna, to byloby upokarzajace. To oczywiste ,że łatwe kobiety, imprezowiczki nie beda postrzegane jako kandydatki na związek choć i im przydarza sie to, a mi nie. Nie ubieram sie wyzywająco, raczej jak dziewczyna z sąsiedztwa, na luzie. Czasami ubiore cos eleganckiego. Makijaz mam naturalny, jestem zadbana, mam naturalnie ladna cere lekko opalona. Prowadze sie dobrze, jestem uczciwa, szanuje sie. Mowia o mnie ze jestem wesola i fajnie sie ze mna rozmawia. Sylwetke mam normalna, piersi srednie, tylek raczej plaski wiec tez nie wygladam jak seks bomba by budzic skojarzenia. Przyjaciol i bylych chlopakow akceptowalam takimi jacy są a jak mi sie nie podobali to zrywałam po prostu, nigdy nie kontrolowałam nikogo, nie urzadzalam dzikich awantur. Czesto cos inicjuje. Nie jestem do konca bierna, ale tez nie mam w sobie nie wiadomo ile energii. Mysle ze to przez problemy zdrowotne bo kiedys bylo inaczej. A faceci wciaz patrza na mnie w kategorii romansu. Jak nie chce to nie zachwycaja sie tym, ze w koncu ktos porzadny im sie trafil (a rzekomo marza o tym) tylko odpuszczają.

Gość gość
Cóż nie podobasz się z wyglądu na żonę a czasami nawet karyna się podoba.

Gość gość
Z tego co tak piszesz to chyba też nie masz cnoty. No tak średnio wtedy ktoś chce na żonę.

Gość gość
Też tak pomyślałam, chociaż brzydka chyba nie jestem bo na ulicy nie wytykają mnie palcami. Czasami slysze od obcych ludzi ze jestem ladna. Choc ostatnio tez zwatpilam bo poznalam chlopaka który ode mnie chciał jednego,a jakis czas pozniej poznal dziewczyne i zonk. Mloda a gruba, z twarzy tez gorsza ode mnie, wszyscy mówią :ale pasztet. To nie jest jakas slepa milosc, on wlasnie na dziewczyny takie wybiera. Inny ktorego poznalam na zwiazek chcial puszczalska mloda panne z dzieckiem, z urody podobną ale mniej zadbaną ode mnie. Puszczalskie na związek a swiete do romansu?Smieszne to troche.;)

Gość gość
Nie oszukujmy sie... Na cnote nikt nie patrzy i raczej nierealne jest, by 20 paro letnia osoba była czysta.

Gość gość
ile lat

Gość gość
Ja tam patrzę gdy o żonę chodzi i moi koledzy niektórzy też patrzyli

Gość gość
dziś realne znałem takich kilka

Gość gość
A czy w tej bajce były smoki? Chciałabyś ciebie nawet kijem nikt by nie sturchnął

Gość gość
Na logike: jak mozna chciec do związku kogoś łatwego? Przeciez to oczywiste ze taka osoba bedzie zdradzała. A np chlopak ktory mna nie byl zainteresowany jako dziewczyna i probowal mnie naklonic do romansu , do zwiazku nie mial wymagan zeby kobieta byla porzadna , z jedna sie spotkal i na 1 spotkaniu byl seks ale jak mowil do innych fajerwerek nie bylo z nia zadna chemia,i jeszcze zazadala kasy za ten seks a on glupi poprosil ja o zwiazek.To po co miec romans jak moglby miec latwa dziewczyne

Gość gość
Błone mozna sobie zrobic u ginekologa, dzisiaj wszystko jest mozliwe. A Wy byliscie prawiczkami, czekaliscie na milosc czy to byl tylko zimny wymog wobec kobiety ktory was nie obowiazywal?

Gość gość
gość dziś A czy w tej bajce były smoki? Chciałabyś ciebie nawet kijem nikt by nie sturchnął x Nie wiem do kogo ta odpowiedź, jesli do mnie(autorki) to niestety sie mylisz hehe:p

Gość gość
ja nadal jestem prawiczkiem 29 lat

Gość gość
Teraz wielu facetow szuka laski tylko na seks i nie chcą związku, także to Nie tylko Twój problem... I chyba bez znaczenia czy będziesz bardziej skromnie się ubierała czy w neglizu, tu chodzi o OCZEKIWANIA facetów. Oni nie chcą się wiązać bo mogą mieć seks i bez tego (można podziękować za to tym idiotkom które lubią przygody i dają na prawo i lewo, na skinienie palcem, a takich jest coraz więcej).

Gość gość
Teraz wielu facetow szuka laski tylko na seks i nie chcą związku, także to Nie tylko Twój problem... I chyba bez znaczenia czy będziesz bardziej skromnie się ubierała czy w neglizu, tu chodzi o OCZEKIWANIA facetów. Oni nie chcą się wiązać bo mogą mieć seks i bez tego (można podziękować za to tym idiotkom które lubią przygody i dają na prawo i lewo, na skinienie palcem, a takich jest coraz więcej).

Gość gość
ja nadal jestem prawiczkiem 29 lat

Gość gość
Wiem, ze tak jest niestety ale znam tez wlasnie chlopakow ktorym jednak zalezy na związku i o nich myśle dlaczego mnie nie biora pod uwage. Jak mowie zwiazek nie jest dla mnie, ale wolalabym nad soba popracowac jakby za kilka lat mi sie odwidzialo, jakbym sie zakochala ze wzajemnoscia.Swoich pogladow nie ujawniam, a nikt sie nie interesuje:o

Gość gość
dziś a ja 30, autorce powiedziałem już co myślę, jaki możne być powód, dała by zdjęcie to bym się przekonał :p

Gość gość
Jaka błona jako lekarz? Co to ma do rzeczy? Już w gimnazjum nie uświadczysz dziewicy :D:D

Gość gość
Niestety nie dam zdjecia ale wierz mi, ze nawet na przykladzie tych moich znajomych widze, ze jednak wyglad nie jest tak wazny.Jestem o niebo ladniejsza ,szczuplejsza, bardziej zadbana od ich dziewczyn ktore w dodatku z tego co wiem ich nie szanuja

Gość gość
dziś fajnie w tym twoim pipidowie dolnym masz... :) ja w necie sporo dziewic spotykam.

Gość gość
O tym mowie, ze znalezc dziewice to cud albo wgl porzadna szanujaca sie i uczciwa dziewczyne. Choc z drugiej strony kolega mi powiedzial : a kto sprawdzi czy kobieta miala jednego czy 100?Mogla sie pieprzyc na egzotycznych wakacjach gdzie nikt jej nie zna, miec dyskretnych sponsorów, a nawet jak dziewica to mogla miec kazdy inny rodzaj seksu, nie sprawdzisz. U ginekologa mozna odbudowac blone i tez powiedziec ; jestem dziewica, nikogo nie mialam. :D

Gość gość
dziś nie wiem ja na żywo i tak bym nie zagadal, szukam w necie

Gość gość
Ehh meczysz mnie :(

Gość gość
czym mecze?

Gość gość
Wiem że jest taki zabieg ale to już związek oparty na kłamstwie.

Gość gość
Masz wygląd zewnętrzny pewnie pasujący na raz, ale faceci są różni ja lubię też sukowaty wyraz twarzy. Może kiedyś trafisz.

Gość gość
A kto dzis nie klamie. Zwiazek oparty na klamstwie, wygladzie czy korzyściach to szambo a nie zwiazek. Niestety znalezc kogos prawdziwego to cud. Chyba nie dostane odpowiedzi:(

Gość gość
dziś ja nie kłamie ;) odpowiedź już dostałaś w tym nie ma żadnej filozofii. Musisz trafić na kogoś komu pasujesz na związek a z tego co piszesz dziwnych facetów masz na około.