Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

Czy wypada zalozyc legginsy do pracy w sklepie facetowi?

Polecane posty

Jest mi tak goraco ze momentami mnei mroczy :o w pracy mamy przymus chodzenia w czarnych dlugich spodniach. Dziewczyny chodzą w obcislych legginsach, getrach, czy czyms takim, a ja w prostych spodniach materialowych ktore juz na oko sa grubsze. co o tym myslicie? jakie rozwiazanie sugerujecie?

Gość gość
nie bo się porzygam jak cie zobacze :P

Gość gość
Nie. Kup spodnie z lnu. W legginsach bedziesz wygladal jak pedal udajacy transa.

Gość gość
Mozesz zalozyc nie ma czegos takiego jak tylko damski ubranie. Mamy rownouprawnienie

Gość jan semendrink
Możesz ale będą ci jądra odstawały więc musisz założyc dłuższą koszulę zeby się babcie nie zgorszyły.

Gość gość
Ja yebie, facet w legginsach :O Ci, którzy zakładają legginsy do biegania wyglądają śmiesznie, a co dopiero jeżeli ktoś tak chodzi normalnie po mieście czy w pracy. :DDD Masakra, niedługo w spódniczkach zaczną chodzić. A z resztą Ty nie jesteś hetero, więc pewnie nie zależy Ci na tym aby wyglądać męsko, więc rób co chcesz. Raczej szefowa się nie przyczepi.

Gość gość
a co dopiero jeżeli któryś tak chodzi*

Zgadza sie. Nie zalezy m ina tym jak wygladam. Przeciez geje nie lubią meskich facetow 🖐️ jak kupilem w NewYorkerze takie czarne jeansy super skinny fit i chodzilem pare dni to spore grono meskie zwracalo uwage, spojrzenia, usmiechy, gesty itp..az m iwreszcie ten pijak pytanie zadal przy kasie... teraz znowu chodze w takich luzniejszych materialowych ("bawelna") i przestali, jak reka odjal co akurat mnie wali, bo nie chodze tam zeby im wygladac, ale pracowac, wykonywac konkretne czynnosci i ubior ma tu g do rzeczy, byle spelnial zalozenia BHP a te i te spodnie je spelniają, nawet szczuplejsze spodnei bardziej. Teraz jak nosze te luzne to mi znowu gorzej bo moje male jajka sie przegrzewają...a serio to jakos ciezej i cieplej jest w takich luznych niz przylegajacych do nog :( a propo, w XIX wieku spodnie byly uznawane za synonim meskosci i kobietom nie wolno ich bylo nosic bo byly uwazane za feministki i lesbijki...wiec :classic_cool:

Gość Bisex
19:46 Tez nie jestem hetero a w zyciu bym tak sie nie ubral. Na silke tez wolalem krotkie spodenki.

Gość Žmij
Kup bawelniane ale luzne takie haremki to i w kroku bedziesz mial luz i przewiew Namysłów - miasto w woj. Opolskim. Browar Namysłów. W mieście znajduje się także centrum handlowe Panorama, teatr i oddział zamiejscowy Uniwersytetu Agrarnego w Opolu

Gość gość
Jak masz malutkie takie po 1 cm to się nie będą rzucać w oczy nawet w legginsach. Niektórym kobietom motylek bardziej się odznacza.

Gość am_Dyzio
oczywiście jest równouprawnienie ale polskie kobiety o tym zapomniały albo nie chcą słyszeć, gdy równouprawnienie ma się odnosić także do facetów, polskie kobiety uważają, że równouprawnienie odnosi się tylko wobec kobiet i na tym polega hipokryzja ! polskie kobiety nawet nie znają historii lub udają ciemnotę a pończochy wymyślili faceci dla siebie i przez całe dwa stulecia śmigali w pończochach , jak wiemy, Szkoci do tej pory w kiltach śmigają, więc czy będzie sprzeczność lub szydzenie z faceta, jeżeli wskoczy w pończochy samonośne i kilt , czy kobiety będą rzygać na widok faceta w pończochach i kilcie ? Karol, pokaż kobietom , że jesteś nowoczesnym facetem !

Bisex dziś a Ty czytasz ze zrozumieniem??? napisalem jak byk ze panuje w tym sklepie dress code i nie mozna chodzic w spodniach innych jak dlugie i czarne...ja najchetniej to bym teraz chodzil w spodenkach powyzej kolana jak to robie poza pracą 🖐️

Gość gość
Zmij cwelu na choj piszesz z tym pedrylem zjepany lbie?

dziewczyny mają poodslaniene gołe kostki a ja nie moge nosic koszulki na ramiaczku na samym magazynie jak rozladowuje towar z palet? ostatnio szefowa sie doczepila ze sciaglem ich zielona koszule...tylko na magazynie, gdzie nie ma klientow. To taki zlany potem mam isc obslugiwac na kase ludzi..?? jprdl.,

w DC jest wlasnie dress code: czarne dlugie spodnie i buty + zielona koszula firmowa z dlugim lub krotkim rekawem, szczescie choc na tą 2gą się zalapalem 🖐️

haremki są wlasnie z tych grubych...🖐️ ciensze mam obecne te proste, kierowniczka chodzi w czarnych leginnsach jak na silownie co podkreslaja wszystkie jej "wdzieki"....i nikt nic nie mowi, ani nie reaguje jak na mnie. a z szacunkiem, nie u wszystkich pieknie to wyglada (nie kazdy ma super figure, jest szczuply, itp.)

a co mam eksponować, heteroseksualizm? Ty chcesz zeby sie do Ciebie laski kleily czy faceci w koncu? bo mnie tzipy nie interesują.........

Gość Žmij
Ty sklej mordę stulejarz

Gość am_Dyzio
kierowcy autobusów we Francji, Belgii otrzymali zgodę od Pracodawców na piśmie, że mogą w pracy , w czasie upałów prowadzić autobus w spódnicy do kolan, prawo unijne powinno dotyczyć wszystkich w Europie z grupy Schengen , zatem nie powinno być problemów prawnych i przepisów BHP , jutro w pracy śmigaj w czarnej spódnicy do kolan i zielona koszula !

Gość gość
Jepac pedalow i zmija wielkim czarnym dildo na zmiane z doopska do ryja!!!

Gość gość
Pedalo to zakala ludzkiej rasy i powinno sie ich wszystkich kominem puscic tak jak robil to Hitler

Gość Žmij
Kato siad bo się oŝŕàsz, idź lepiej fapać do him płacząc przegrywie

Gość gość z miasta   Katowice
Piertolone cwele analne krva:O Ty zmij chodzacy worku na sperme i ty cwelu powinniście sobie razem 6/9 robic bo jeden jak i drugi powinien kutacha codziennie w ryju ssać. Jepane goowna ludzkie:O Bedziecue tu bezprerwy tyrani i w tym zakresie nic nie ulegnie zmianie! TFU !!!