Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anne55

Moja siostrzenica nie daje mi żyć

Polecane posty

Proszę doradźcie mi bo nie wiem co mam robić mam dwie starsze jedną o 6 lat,a drugą o 7 ta pierwsza ma 28 lat,męża i dwie córeczki z tą młodszą 4-letnią całkiem dobrze się dogaduję zdarzają się zgrzyty,ale przeważnie jest dobrze natomiast ta starsza ma 6 lat i jest okropna cały czas mi dokucza staram się jej nie prowokować,ale ona mnie nie lubi jak wejdę gdzieś do jakiegoś pomieszczenia i ona tam jest to zaraz krzyczy żebym wyszła a jak nie reaguje to rzuca we mnie poduszkami i dokucza,ostatnio wezmę coś co należy do niej to krzyczy żebym tego nie ruszała bo to jej i zaraz jest głośny krzyk jęk,ostatnio,albo wchodzi do mojego pokoju i wszystko wyrzuca na podłogę robi to specjalnie dzisiaj stałam sobie spokojnie w kuchni to ona bez powodu zaczęła mnie wyzywać mówiła że jesteś głupia krowa itd. ona wie,że może tak robić bo jest moja mama siostra jak przy mojej siostrze rozrabia to ona może dawać jej karę nawet ją zamyka w łazience moja mama nawet jak jest w domu to wtedy nie reaguję tylko jak ja staram się dać jej karę za takie zachowanie to wychodzi na to że jestem okrutna i ją dręczę jest strasznie rozpuszczona nie wiem co robić nie lubię nawet kiedy do nas przyjeżdża

Gość gość
To wy mieszkacie wszyscy na kupie w jednym mieszkaniu? :S Olaboga, wspolczuje

Gość gość
traktuj ją jak powietrze