Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 12, 2018 https://youtu.be/69-rFX3WaoE Haul Plus size, co s膮dzicie? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 12, 2018 Wypij te cyce, m膮偶 dziwny jakis Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 12, 2018 Wypina* Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Pa藕dziernik 2, 2018 plastic NIE fantastic!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Jolia328 Napisano Grudzie艅 4, 2018 Po co ogl膮da膰 sare Ja lubi臋 ma艂e kana艂y np. Paula4Beauty albo Paulyntv albo Szymk臋 i super ma艂e kana艂y co robi膮 makija偶e a szczerze m贸wi膮c du偶e kana艂y jak sarunia s膮 nie szczerze w momencie kiedy ma film sponsorowany to na Hama wciska produkt widz膮 i wy艂膮cza komentarze. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2018 Prawda te偶 ogl膮dam ma艂e kana艂y jak te paula4beauty to nie ta co potem sara j膮 zablokowa艂a bo 艂adne makija偶e robi ?? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2018 Sara nie 艂adnie tak Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Pietrusia Napisano Grudzie艅 27, 2018 Ostatnio na live m贸wi艂a, 偶e jak maj膮 te dziewczyny problem to maj膮 jej w prost powiedzie膰. A ja si臋 tylko tak zastanawiam, jak one maj膮 to zrobi膰 skoro ich odrazu blokuje na wszystkich socialmedia?聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Monika Napisano Grudzie艅 27, 2018 10 minut temu, Go艣膰 Pietrusia napisa艂: Ostatnio na live m贸wi艂a, 偶e jak maj膮 te dziewczyny problem to maj膮 jej w prost powiedzie膰. A ja si臋 tylko tak zastanawiam, jak one maj膮 to zrobi膰 skoro ich odrazu blokuje na wszystkich socialmedia?聽 Bo jest tch贸rzem !i jedyne co potrafi to blokowa膰 nie tylko inne youtuberki mnie jako widza te偶 zablokowa艂a !sara ma nie tak co艣 pod deklem. Inne od niej zgapiaj膮! 艢MIESZNE !widzia艂yscie na Instagramie jak ostatnio si臋 w fryzurze pokaza艂a kt贸ra jest znakiem rozpoznawalnym Pauli z kana艂u paula4beauty?! Niech sama znajdzie sw贸j styl. Teraz b臋d膮 komentarze ze "przecie偶 ka偶dy mo偶e nosi膰 tak膮 fryzur臋" tak mo偶e tylko dlaczego nagle zgapia du偶膮 youtuberka od ma艂ej ?! Mnie straci艂a jako widza gra nie fair nie fair w te karty. Powinna by艂a wesprze膰 mniejsze kole偶anki.聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Aga Napisano Grudzie艅 27, 2018 Tez widzia艂am to na instagramie zastanawia mnie jedno czy sara ma jakie艣 kompleksy przez ni膮 偶e musi jej fryzur臋 zgapia膰? Niech si臋 zostawi膮w spokojui tyle. Jedna i druga robi膮 spoko makija偶e. Paula niech poszuka sobie innego Beauty guru bo sara nie jest w艂a艣ciwa聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Brrr... Napisano Luty 2, 2019 Widzia艂am t臋 lask臋 na filmiku Ewy o jestem w szoku. Jak mo偶na dobrowolnie si臋 tak stylizowa膰... Usta martwe od wype艂niacza. Rozjechane jak stara...wiadomo co. Po prostu bezw艂adnie zwisaj膮. Mn贸stwo tapety. Wulgarno艣膰, wulgarno艣膰, wulgarno艣膰...No strasznie to wygl膮da.聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Tusza Napisano Marzec 1, 2019 Problem tuszy mlodych kobiet....Sara tez ma duz膮 tusze . 聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Karina Napisano Pa藕dziernik 9, 2019 Masakra ma nowy kana艂 "so beauty i wyglda na to ze niby kupuje lajki ale nie wiem jako艣 mi si臋 nie wydaje 偶eby kupowa艂a聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Alicja. Napisano Stycze艅 25, 2020 Dnia 2.02.2019 o 20:23, Go艣膰 Brrr... napisa艂: Widzia艂am t臋 lask臋 na filmiku Ewy o jestem w szoku. Jak mo偶na dobrowolnie si臋 tak stylizowa膰... Usta martwe od wype艂niacza. Rozjechane jak stara...wiadomo co. Po prostu bezw艂adnie zwisaj膮. Mn贸stwo tapety. Wulgarno艣膰, wulgarno艣膰, wulgarno艣膰...No strasznie to wygl膮da.聽 No i jakie to ma znaczenie? Serio,聽naprawd臋 tak bardzo wa偶ny jest dla Ciebie wygl膮d drugiej osoby? Niech ka偶dy 偶yje po swojemu, ubiera si臋 i robi co chce. Nie ograniczaj si臋 do tego jak cz艂owiek wyglada, raczej warto zainteresowa膰 si臋 tym jaki jest w 艣rodku i co ma do powiedzenia. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Aguliciousa 46 Napisano Czerwiec 25, 2020 Hej dziewczynki!聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
princess_ana 116 Napisano Czerwiec 25, 2020 Heeej!聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Aguliciousa 46 Napisano Czerwiec 25, 2020 Podpinamy konwersacj臋 tutaj ;D Temat zosta艂 otwarty ju偶 dawno, ale spodziewamy si臋 Saruniu, 偶e i tutaj b臋dziesz zagl膮da艂a z Twoj膮 obsesj膮 na sw贸j temat w internecie, Witamy i Ciebie "krulofo" 1 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
艣wieczkanivea 56 Napisano Czerwiec 25, 2020 (edytowany) Sarunia nie 艣pi... zawsze gotowa da膰 bloka i聽zg艂osi膰 co trzeba.聽 Edytowano Czerwiec 25, 2020 przez 艣wieczkanivea 1 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Hugo92 86 Napisano Czerwiec 25, 2020 Dzieeeeen dobry!聽 聽 Co taka cisza u naszej bit*ch queen? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Aguliciousa 46 Napisano Czerwiec 25, 2020 13 minut temu, Hugo92 napisa艂: Dzieeeeen dobry!聽 聽 Co taka cisza u naszej bit*ch queen? Mo偶e robi sobie detox od social medi贸w, albo... posz艂a na odwyk - nie wy艣miewam absolutnie! Tego bym jej 偶yczy艂a 1 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Hugo92 86 Napisano Czerwiec 25, 2020 W og贸le to zablokowa艂a mo偶liwo艣膰 komentowania post贸w na insta Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
princess_ana 116 Napisano Czerwiec 25, 2020 3 godziny temu, Hugo92 napisa艂: W og贸le to zablokowa艂a mo偶liwo艣膰 komentowania post贸w na insta Nie zablokowa艂a聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Hugo92 86 Napisano Czerwiec 26, 2020 Mi pokazuje 偶e mo偶liwo艣膰 dodawania komentarzy zosta艂a ograniczona Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
princess_ana 116 Napisano Czerwiec 26, 2020 5 godzin temu, Hugo92 napisa艂: Mi pokazuje 偶e mo偶liwo艣膰 dodawania komentarzy zosta艂a ograniczona A obserwujesz j膮? Mo偶e dla nie obserwator贸w tak ma Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Kafeteriaploty 51 Napisano Czerwiec 26, 2020 Hej dziewczynki 馃グ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Aguliciousa 46 Napisano Czerwiec 26, 2020 (edytowany) 2 godziny temu, princess_ana napisa艂: A obserwujesz j膮? Mo偶e dla nie obserwator贸w tak ma ma rzeczywi艣cie ograniczon膮 mo偶liwo艣膰 dodawania komentarzy, ale to jest dla nieobserwuj膮cych. Kr贸lowa jest na holideju ;D A偶 dziwne, 偶e si臋 nie udziela, zawze wszystko pokazywa艂a, dukumentowa艂a...Chyba, 偶e zobaczymy za nied艂ugo vlogaska Edytowano Czerwiec 26, 2020 przez Aguliciousa 1 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Hugo92 86 Napisano Czerwiec 26, 2020 2 godziny temu, Aguliciousa napisa艂: ma rzeczywi艣cie ograniczon膮 mo偶liwo艣膰 dodawania komentarzy, ale to jest dla nieobserwuj膮cych. Kr贸lowa jest na holideju ;D A偶 dziwne, 偶e si臋 nie udziela, zawze wszystko pokazywa艂a, dukumentowa艂a...Chyba, 偶e zobaczymy za nied艂ugo vlogaska Niby na holidaju a komentarz usun臋艂a i zablokowa艂a konto w przeci膮gu mniej ni偶 2 minuty 聽 A zdj臋cie zapewne z googla XD dlatego si臋 nie udziela bo le偶y na kanapie z proseczo xD Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Kafeteriaploty 51 Napisano Czerwiec 26, 2020 (edytowany) Musia艂a miejsc贸wk臋 zmieni膰, mo偶e faceci w klubach si臋 sko艅czyli i szuka czego艣 nowego Edytowano Czerwiec 26, 2020 przez Kafeteriaploty Blad Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Judy97 111 Napisano Czerwiec 26, 2020 To jest wszystko przemy艣lane, nie dodaje prawie nic p贸ki co, 偶eby afera ucich艂a Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
princess_ana 116 Napisano Czerwiec 29, 2020 Nowy vlog i stare zachowania 馃ゴ znowu ci臋偶ko jest si臋 wys艂owi膰 i BEDE BEDE BEDE BEDE Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach