Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dokka36

8 tydz. Ciazy brak objawow.czy to normalne

Polecane posty

Gość Dokka36

Jestem prawie w 8 tyg.ciazy. Poza bolacymi piersiami nic mi nie jest.Wczesniej byly mdlosci, bole brzucha, zawroty silne glowy.Od kilkaa dni temu ustalo.Wizyta po weekendzie.Martwie sie po 3 ciaze poronilam..jal u was z objawami?

Gość gość
Każda ciąża jest inna. Nie martw się na zapas. Bolą Cię piersi ą to też jest objaw.

Gość gość
To normalne. Objawy przechodzą i wracają. Czasami już nie wracają, tylko pojawiają się inne. Ciesz się chwilami spokoju i dobrego samopoczucia :-)

Gość gość
Jak to przezyc te 9 mcy? Jak czlowiek wsluchuje sie w swoj organizm.ja to jus mam.dosc..objawy byly zle teraz bral tez zle.

Gość gość
Ja straciłam ciaze w 12 tyg. Nie masz możliwości podejść na usg? Było serduszko ost? Nie chce cie straszyć ale Ja bym sie martwiła gdybym przestała czuć objawy, u mnie tak zaczynało sie poronienie. Ktoregos dnia obudziłam sie bez obrzmiałych piersi i z apetytem zamiast mdłosci, nie dawało mi to spokoju cały dzien, ale dopiero wieczorem podjechałam na pogotowie i niestety nie mialam już akcji serca.

Gość gość
Bylam 4 razy w ciazy i wiem, ze kazda jest inna. Wyluzuj, a bedzie ok.

Gość gość
Mam mozliwosc podjechac na usg..ale wizyta jest w poniedz.nawet jakcos zke to 2 dni mnie nie zbawia..i tez nie pomoze nic.rozm.z kol i ona nie ma zadnych objawow i nie miala, jest w 6 mcy.Moze tylko zechizowaneowane po poronieniach mysla , ze ciaza ma bolec i mdlic.Pozatym jestbok zadnych plamien czy boli brzucha Bedzie to moja 1 wizyta

Gość gość
Będe trzymać kciuki zeby wszystko było ok. Ja wlasnie straciłam maluszka. Moje 3 poronienie :-(

Gość Dokka36
W ktorym tyg.??i jalkie mialas objawy poronienia?

Gość gość
Bywaja ciaze bezobjawowe