Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrozumcie baby że ładny wygląd nie oznacza z automatu udanego życia uczuciowego

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny które są ładne ale głupie i nieznośne z charakteru faceci trzymają tylko dla seksu. Żenią i wiążą się na poważnie natomiast z tymi które coś sobą reprezentują, mają inteligencję i fajne charaktery, nawet jeżeli są brzydsze niż te kobiety powyżej.

Gość gość
Taa, a później szukają lasek na boku, bo zrozumieli, że wzięli brzydką Grażynę :D

Gość gość
Każdy by chciał ładną żonę, ale na taką trzeba sobie zasłużyć.

Gość gość
Takie życie, żenisz się z grażynką co ci będzie obiady gotować i wódeczkę polewać. A dziki seks uprawiasz z 19letnimi długonogimi blondynkami :) To jest życie, a nie z żoną całe dnie...

Gość gość
Ej chyba ten mlodzian się we mnie zakochał. Ja stara baba a on stoi i czeka aż z pracy wyjdę żeby mnie zobaczyć i tak już trzy lata, bez jaj. Jak sprawić żeby zrozumiał że ja nie jestem dla niego no jak?

Gość gość
Dokladnie, dlatego lepiej byc bogata stara panna, ktorej nikt nie zdradza, a starosc spedzi w domu spokojnej starosci

Gość gość
ja to potwierdzam. niby jestem ładna i to nie tak, że rodzina tak mi mówi. oni mi tego nie mówią, lecz osoby znajome. często słyszałam komplementy, np. że mam ładne oczy. natomiast jeśli chodzi o związki to gorzej być nie może. pewnie dlatego, że jestem z natury dobrą i mega skromną osobą, nie jestem przebojowa i wyrachowana i ludzie mnie łatwo wykorzystują i nie traktują mnie poważnie. byłam w jednym związku, na początku był zachwyt, a później stwierdził, że mu się wydawało. na portalach randkowych z kolei każdy chciał seksu i nikt ne traktował mnie poważnie jako człowieka.