Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża

Polecane posty

Gość gość

Czesc 17dc doszlo do zblizenia z moim chłopakiem. Wytrysk był poza mną. Cykle mam nieregularne raczej dlugie 31-40 dni. 34dc czyli 18 dni po wspolzyciu zrobiłam test czy moge jego wynik uznać za wiarygodny?

Gość gość
Tydzien temu i dwa tyg temu zrobilam testy. Negatywne. Okres powimnam dostac tydz temu. Dzis powtorzylam test , ale innej firmy, - dwie kreski, dla pewnosci kolejny jeszcze inny i zas dwie kreski. Znaczy dwa pierwsze testy byly felerne, ( jednej firmy i byc moze jedna partia)choc ponoc czulosc mocniejsza niz tego dzisiejszego.

Gość gość
Nie jestes w ciązy

Gość gość
Mam taką nadzieję :) dziękuję

Gość gość
Jestes w ciaazy. Dwa pierwsze testy nie byly pozytywne dlatego bo zrobilas je za wczesnie. Kolejne wykonane dzisiaj pokazaly ciaze. Na moje jestes w ciazy dla pewnosci zrob bete hcg z krwi wtedy bedziesz miec 100 procentowa pewnosc .

Gość gość
Jestes w ciaazy. Dwa pierwsze testy nie byly pozytywne dlatego bo zrobilas je za wczesnie. Kolejne wykonane dzisiaj pokazaly ciaze. Na moje jestes w ciazy dla pewnosci zrob bete hcg z krwi wtedy bedziesz miec 100 procentowa pewnosc . X Po co ma robic z krwi jesli z moczu jej wyszły pozytywne? Zupełnie bez sensu. Wyszło to wyszło.