Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ecik33

kto miał spotkania w trójkącie

Polecane posty

Gość ecik33

Bywają spotkania małżeństwa,Pary z osobami tworzącymi "trójkaty".Jednak nie wszystkie spawiają przyjemności.Mnie-nam--sprawiły wiele miłych chwil.Czy ktoś może podzielić się zdarzeniami----tymi milszymi ale też i z pewnymi zastrzeżeniami,mało interesującymi.Zauważyłem,że jest wiele uwag,krytycyzmów,wulgarności,ale nie powinno się dzielić zdarzeniami zabobonnych,chamskich wypowiedzi ...jakich wiele.

Gość gość
Mam takie spotkania dosyć regularnie, tzn 2-3 w roku. Zarówno z 2 kobiety jak i 2 facetów. Mnie to kręci.

Gość gość
Mój chłopak się dość szybko zgodził na trójkąt z innym chłopakiem. Tylko były różnice co do wieku i rozmiaru członka. Niechciałam dużo większego od chłopaka członka. Ja chciałam dużo starszego chłopak chciał rówieśnika lub kilka lat starszego. Gdy już doszło to pomimo że był dużo większy od chłopaka ale za to prawie rówieśnik tak jak chciał chłopak. Doświadczyłam z nim wyśmienity orgazm a mój chłopak robił mi zarzuty że przed i podczas stosunku zbyt namiętnie się z kochankiem całowałam. Również to że takich głośnych jęków podczas seksu z nim nigdy nie miałam. W efekcie więcej nie pozwolił na następne spotkanie pomimo że kochanek zaproponował kolejne spotkanie mówiąc że tak ciasnej cipki nie spotkał. Ja potwierdziłam że się spotkamy a gdy wyszedł kochanek mój powiedział że nie będzie więcej. Na pewno z nim się nie spotkam bez mojego chłopaka nie zdadzam taką mam naturę.

Gość gość
Dziewczyna jest rznięta przez kolegę i nie mam za złe tego że się całuje z nim czy robi mu loda a on mojej minetkę. Przecież skoro się decydujemy na zerżnięcie dziewczyny to musi być swoboda ba nawet jest bardziej podniecają widok obciąganie czy całowanie się gdy ma jego kulawą w pochwie. Więc twój chłopak powinien opuścić tak jak ja i cieszyć się twoim orgazmem.

Gość gość
Jestem facetem a nie jakas p***a nigdy nie pozwolilem na trojkat ze swoha kobieta i innym facetem. Jesli z moja kobieta to ttlko z innymi kobietami