Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 38 lat i wiotkie cialo, skora wisi po zrzuceniu troszku kilo

Polecane posty

Gość gość

mam 38 lat i wiotkie cialo, skora wisi po zrzuceniu troszku kilo

Gość gość
i nie podoba mi sie to iz teraz kobiety leca na cialo i muskulature w czasach moich rodzicow wartosciowe kobiety nie lecialy na muskulature tylko na intelekt, dobry charakter jak facet byl mily, nieglupi, nie pil, nie bil, troszku o siebie dbal i przynosil roze, to kobieta sie z nim wiazala, zamiast wybrzydzac ! instagramowe pustaki, wstydzilybyscie sie waszej proznosci !

Gość gość
ej

Gość gość
trzeba było wiązać się wtedy kiedy jeszcze nie leciały na muskulaturę, a nie teraz nosem kręcić że są inne niż kiedyś, to już nowe pokolenie i ma prawo mieć własne poglądy

Gość gość
musze sprostowac...muskularne cialo nie oznacza glupoty proznosci, bicia i picia...stop stereotypom, muskularne cialo to ciezka praca na silowni, 7 poty czlowieka ambitnego ktoremu zalezy na wlasnym wygladzie, wiec nie jojcz tu tylko zapierrrrr na silownie i zrob cos ze swoim cialem skoro ci nie odpowiada. Muskularne cialo poprawia samoocene i skonczysz tak glupio pieprzyc , bedziesz szczesliwy bo twoje relacje z kobietami sie poprawia...mam nadzieje ze na tyle prosto to wytlumaczylam ze zrozumiesz. kobieta widzi jak zadbasz o siebie, ile determinacji w to wlozysz tak zadbasz w przyszlosci o nia. muskularne cialo to SAMODYSCYPLINA

Gość gość
Teraz musisz troszku przypakować i szanse troszku wzrosną. A jak ci się troszku nie chce to nie z*****asz ani troszku.