Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to jest

Polecane posty

Gość gość

Mam 186-187wzrostu. Nie uważam sie za bardzo wysokiego ale jednak większość facetow jakich mijam na ulicy jest trochę niższa Zazwyczaj 180-185 czasem ktoś ma na oko 175. Pomijam już starsze pokolenia. Mimo to prawie zawsze mijając młodego chłopaka z dziewczyną widzę ze facet jest wyższy ode mnie nawet pow. 190 serio, skąd wy bierzecie tylu drągali? Czemu wogóle ograniczacie sie do takich wielkoludów jak wokół jest tylu często fajniejszych gości w okolicach 180? Co to różnica te 10cm?

Gość gość
co to za roznica 10 cm? hmm to roznica szpilek, a 2. wolisz miec 16cm kutasa czy 6 ;)?

Gość gość
Jak jesteś żyrafą mającą 180 to owszem. Choć dobieranie sobie faceta względem szpilek brzmi jak jakiś żart. Większość lasek ma 165-170 wiec co to dla nich zą różnica czy facet ma 175-180 czy 190

Gość gość
gość dziś 180 a 190 to jak 18-19 cm raczej dla większości lasek to obojętne, ważne by nie 12

Gość gość
Przesadzasz. Poprostu zwracasz uwagę na tych wyższych od siebie a ne nie dostrzegasz niższych. Ja widzę ze większość facetow mających kobiety ma w okolicach 180. Poprostu takich jest najwięcej.