Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ona miala za male wagi sromowe

Polecane posty

Gość gość

lubie lizac ale nie mialem za co chwycic ustami , wargi miala tak male ze jedyne co moglem to misiac jezykiem a ja lubie sie zatopic na cipce poza tym ja to nie specjalnie podniecało żal mi dziewczyn ktore tam mało czują spotkalem inne kobiety gdzie najwieksze podniecenie czuly kiedy warki byly solidnie tarmoszone, nie mowie że gryzione tylko że scisniete przez usta i lekko pociagane ja lubie mocniej potarmosic i wtedy mi to smakuje, jak mam tylko koncem jezyka mizial lechtaczke to nie sprawia mi to zadnej przyjemnosci jak to mówia "wylizac cipke" czyli mizianie jezykiem sie nie kwalifikuje do tego okreslenia, skoro takie okreslenie powstalo to oznaczo że ludzie generalnie lubia wylizywac a kobiety lubia byc wylizane wniosek : nie kazda kobieta nadaje sie do minety

Gość gość
Ja mam z kolei za duże :(

Gość gość
duze sa piekne

gościu - młody i niedoświadczony... każda pipka nadaje się do minety... przecież jak robisz dziewczynie rimming to w ogóle z pupki nic nie wystaje a jest to mega przyjemne dla kobiety i faceta, który jej to robi.

Gość gość
przeciez napisal jasno że nie bylo za co zlapac i mu sie nie podobalo wiec po co piszesz że kazda cipke mozna lizac sa niektore cipki zapadnite albo partnerka tak sie uklada ze nawet trudno jest tam jezykiem dosiegnac laska powinna wrecz podsuwac cipke , wpychac sie na usta a nie wycofywac , jesli tak robi to znaczy ze nie lubi i zebys nie wiem jak lizal to jest zblokowana