Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy normalna kobieta wysmieje 30 letniego prawika

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie od kilku mcy z super dziewczyna, nic nie planowalem z nia, to miala byc kawa po kursie tanca, na ktory sie zapisalem. Ona widac ze przepadla we mnie, ja tak srednio, ale ona jest bardzo zaangazowana. Chce wiecej odemnie czy powinienem jej powiedziec ze jestem prawikiem, czy zbyc to milczeniem?

Gość gość
Powiedz jej. Ze nie chciałeś wcześniej z nieodpowiednia osoba. Jak nie powiesz to pierwszy seks będzie do bani i może się zniechęcić. A tak będzie wyrozumiała i będzie wiedziała że z czasem będzie o wiele lepiej ;) i to będzie też próba jej. Bo jeśli Cię wysmieje to znaczy ze wcale normalna nie jest i nie jest Ciebie warta. I pisze to jako kobieta bo sama nie chciałabym mieć faceta który się szlajał z kim popadnie byleby tylko nie być prawiczkiem: ) także penis do góry i będzie dobrze ;)

Gość gość
21.05 Hehe podniosłaś go na duchu. Jesteś dobrą duszyczką:)

Gość gość
Tzn nie obawial bym sie jaki bedzie 1 raz bo ze tak powiem wiem jak to sie robi i raczej tu wielkiej filozofii nie ma. Oprocz tego jestem normalny, i mam powodzenie u kobiet, ona pewnie nie podejrzewa. Tylko po prostu chodzi mi o obawy przed plotkami lub jakimis drwinami czy przesladowaniem. Ogolnie nie spieszy mi sie z nia do seksu, nie wiem pozatym jak dlugo zostane w Polsce i nie chce tez jej robic jakiejs wielkiej nadziei

Gość gość
powiem tak...jestem muwcom motywacyjnym i zachecam ludzi do sukcesu, ludzie sukcesu nie maja zon, zechecam facetuw do zaliczania lasek, krutkich zwiazkow, przygod na dyskotekach, ale nigdy slubu, bedziesz przegrywem jak sie ozenisz, sluchaj ludzi sukcesu nie porazki

Gość gość
Teoria teorią ale w praktyce przyjdzie stres i klops. Zastanawia mnie jedno. Ta laska pociąga Cię. Podniecasz się jak ją całujesz? Po co zwracasz jej głowę i tracisz swój czas jeśli Ci na niej nie zależy? Bo tego nie kumam jako kobieta.

Gość gość
Zapisalem sie na kurs tanca i tam ja poznalem- dla singli. Ogolnie szukam towarzystwa, lubie z kims pogadac zaczelismy sie towarzysko spotykac, nie dawalem nawet 1% szans na cos wiecej, bo ona jest bardzo ladna, ja co najwyzej sredni, ale ona sie we mnie strasznie wkrecila. Tak, podnieca mnie mam nawet z nia fantazje seksualne. Ale jesli pojawi sie jakas mozliwosc wykorzystania moich umiejetnosci gdzies poza polska to lece. Pozatym lepsze to niz mialbym siedziec sam albo z kims nieciekawym, ja i ona swietnie bawimy sie swoim towarzystwem

Gość gość
Normalna na pewno Cie nie wysmieje

Gość gość
Nie rozumiem. " jeśli pojawi się możliwość wykorzystania umiejetnosci"... rozwiń co masz na myśli.

Gość gość
ahhhhhhhhhhhhhhhhhha ale trzeba byc pesda aby byc pewikiem w wieku 30 hahaah powiedz neich sie posmieje

Gość gość
Chodzi mi o to ze jesli dostane jakis dobry kontrakt to pojade na jakis czas - sprawa w toku

Gość gość
up

Gość gość
do usa panie nie jedź bo niebawem dokonam tam inwazji

Gość gość
Mam 33 lata, sama pozno stracilam dziewictwo, ale nie poszlabym do lozka z kims, kto jest prawiczkiem. I nie czekalabym na seks z facetem miesiacami. Bo jesli okaze sie klapa, to i tak nic z tej relacji nie bedzie. Szkoda czasu

Gość gość
nawet powoem ci dokladnie kiedy: w dniu: dzi dej

Gość gość
zara po żniwach panie pakujem siano i kunie na tratwy plyniem do apaczy i razem z niemi ******iwymi zagonami tatarskiemi okrazym pentagon i brdziem strzelac z ukow o robic uauauauauaua pomalowani i na zolto i na niebiesko

Gość gość
potem panie bedziem sciagac skalpy z genetalicji i gealcic personel albo odwrotnie. to bedzie najdluzsza i najtrudniejsza faza opetacji bo bedziemy najrpani w trzy doopy na tym etapie

Gość gość
ufam iz przeczytal to jakis kapsel z kontrwywiadu us army bo zapewne jakiegos przywiezli tu z sika go razem zevswoja zarloczna armia

Gość gość
albo jakis "pilot" drona z polskicego lesnictwa co to lata i se paczy dronem czy aby muchomory nie urosly w innym kolorze albo liczyvdrzewa co nie:D

Gość gość
Znaczna wiekszosc kobiet to szmaty wiec wysmianie masz praktycznie gwarantowane. Watpie byc spotykal sie zz normalna kobieta bo takie to rzadkosc i sa pozajmowane.

Gość gość
założe sie ze wzoeliscie ze soba jaoas miniaturowavrepliczke pentagonu zeby sie do niej modlic i prosic o rozkazy oraz wsparcie z powietrza jak zlapieta gume w hamerze

Gość gość
Kobiety dzis chca sie roochac a nie byc w zwiazku. Zrozum to i odpusc. Nie ma sensu byc porzadnym bo one tego nie chca, nie szanuja a wrecz sie tego brzydza. Dzis rozmnarza sie patologia i patoli kobiety chca oraz wybieraja.

Gość gość
kazda armia usa ma pelni funkcje destabilizacyjna. nie dosc ze czlowieka obzeraja to jeszczekoorfa sledza obywateli panstw ktore ich goszcza. wykoorfiacmi stadbo was rozbroje sam w dwa dni cwe piertolone. nie umiecie sie zachowac w gosciach to was wykope na zbity ryj

Gość gość
wam tu zrobie drugi wietnam

Gość gość
Jak chcesz wiedziec jakie masz u niej szanse, co ona o Tobie myśli,napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Trzeba podejść do tego spokojnie i iść na żywioł. Za 1 razem będzie Tak sobie ale później się rozwinięta. To nie są zawodu.

Gość gość
x

Gość gość
Powiedz ze dawales juz d**y moze to zrozumie