Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawik 31 lat

Jestem obrzydliwy dla 100% populacji kobiet na swiecie.

Polecane posty

Gość prawik 31 lat

Dlatego nawet juz nie podchodze do kobiet i nie proponuje randek, bo wiem, ze i tak z pogarda na twarzy zostalbym odrzucony (jak zawsze z reszta bylem). Dlatego ograniczylem kontakty z kobietami do niezbednego minimum i tak sobie zyje sam.

Gość Prawik 34
Mam tak samo, poważnie. Zero bab, tylko niezbędne minimum, tzn. Kilka słów w sklepie czy urzędzie.

Gość prawik 31 letni
10:28 to wlasnie mialem na mysli.

Gość gość
A mnie zawsze idrzucaja na randkach, moze jakas patologia nie. Ale tak na co dzien to kobiety mnie lubia i sie czesto usmiechaja, klientki. Zdaje sie, ze te z internetu sa jakies nie halo.

Gość gość
Placenie za seks jest slabe i moze spowodowac syfa. Ja bym radzila wizyte u psychiatry lub psychoterapeuty. Serio i bez zlosliwosci

Gość prawik 31 letni
10:59 nie interesuje mnie mechaniczny, plytki i nie reprodukcyjny seks bez milosci. 11:06 po co mi psychiatra? Wszystko ze mna ok, a ze mnie kobiety nie chca... To raczej nie moja wina.

Gość gość
11:06 nie pije, nie pale, nie cpam, pracuje, mam iq 126, mam mieszkanie, samochod, jestem szczey i uczciwy. Jedyne co mam do zarzucenia sobie, to to, ze mam niska samoocene, przez co brak mi pewnosci siebie i jestem niesmialy w kontaktach z kobietami, a taka samoocena powstala na skutek negatywnych doswiadczen z kobietami. Z nieba mi nie spadla...

Gość gość
Niereprodukcyjny seks? :D A psychiatra by Ci sie bardzo przydal. Masz problem i sam o nim piszesz. Jak to jest, ze innych chca, a ciebie nie? Jak to jest, ze srednia wieku inicjacji seksualnej to 16 lat a ty masz 31 i nie zamoczyles? Nie obrazaj sie, sama poszlam do lozka, bo juz musialam, bo bylam stara, bo to mnie blokowalo - zbyt duze przywiazywanie wagi do seksu. To tylko czynnosc fizjologiczna. I zupelnie normalna rzecz. Ale wymaga wyjscia do kogos, odsloniecia sie, nawiazania bliskiej relacji, pokazania slabosci, siebie. Nie chodzi o seks ale o to, ze prawdopodobnie masz kontrolujacych rodzicow, zapewne matke, ktora steruje twoim zyciem i nie umiesz nawiazywac bliskich relacji z ludzmi. I to nie jest zlosliwosc, ale takie problemy sie rozwiazuje u psychiatry. Dobrego. I na psychoterapii. Serio. Chyba ze nie przeszkadza ci to i chcesz tak zyc. To nie widze problemu i potrzeby zakladania takich tematow :)

Gość gość
11:20 dla ciebie seks tp tylko rzecz? Cos jak napicie sie wody ze szklanki? Chyba jednak z toba jest cos nie tak...

Gość gość
Trzymając prawictwo dla tej jedynej szanujemy się :)

Gość gość
Im później to zrobisz tym lepiej dla ciebie.

Gość gość
Mam gorzej. Mam pelno kolezanek, spotykam sie z kobietami, tancze, czasem przytulam ale nie jestem widziany jako maz i ojciec. Moj sasiad agresywny alkoholik jest odemnie lepszy:(

Gość gość
gość dziś Ja chodze na d***** tez uwazam, ze to zwykla fizjologiczna czynnosc.jak szczanie

Gość gość
11:51 i jakie lekarz stwierdzil u ciebie choroby weneryczne? :)

Gość gość
od seksu w gumie nie ma zakazen a od orala bez gumy zakazenie jest rzadko, a hiv praktycznie nigdy

Gość gość
oczywicie autorze seks to czynnosc fizjologiczna, masz poped, chcesz sie spuscic i chcesz to robic z w miare ladna kobieta i o to chodzi, o nic wiecej

Gość gość
Nie uwazam, ze seks jest rzecza. Jest czynnoscia. Normalna. Serio - polecam psychoterapie i psychiatre. Mi pomoglo

Gość gość
Autor to katolik myslacy tylko o milosci co za staroswieckie moraly haha!

Gość Prawik 34
bycie prawikiem po 30stce to stan anormalny X Co Ty powiesz! Naprawdę?:o X Ja bym radzila wizyte u psychiatry lub psychoterapeuty. Serio i bez zlosliwosci X I co to da? Czy psychiatra sprawi że będę wyglądał jak Adonis? Z moim wyglądem nie da się nic zrobić, nawet chirurg plastyczny by wymiękł:( Dlatego lepiej bym zapomniał o istnieniu kobiet i seksie:( X Ja chodze na d***** tez uwazam, ze to zwykla fizjologiczna czynnosc.jak szczanie X Dziffki? Obrzydlistwo, nigdy w życiu:o Wolę trzepać kapucyna dożywotnio.

Gość gość
Kolego od dziwek - nie ma nic bardziej zalosnego niz zaplacic komus za seks. Jakim musisz byc czlowiekiem, zeby komus za darmo nie chcialo sie ciebie dotknac, zrobic przyjemnosci, otworzyc sie przed toba? Wspolczuje. Przed hpv, klykcinami, grzybica, wszami, opryszczka itp. prezerwatywy nie chronia. Chronia tylko przed tym, co jest w s*****e a nie na narzadach plciowych. Poza tym chlamydia, grzyb, hpv, hcv, hiv, gronkowce, bakterie kalowe itp. sa takze w jamie ustnej. Takze powodzenia 🖐️

Gość prawik 31 lat
P*****le... Po tym jak czytam jakie tu d***** wypisuja, ze seks to dla nich nic nie znaczaca czynnosc (jak sranie), to mam ochote byc sam do konca zycia i ograniczyc kontakt z kobietami, do niezbednego minimum, i nigdy w niczym nie pomagac (chyba, ze za kase). Ozenie sie i zaloze rodzine tylko z ta, dla ktorej bede pierwszym i jedynym, albo bede sam. Taka decyzje podjalem. A wy d***** sie prujcie dalej z kim popadnie bo macie potrzebe gizjologiczna zwierzeta. :O

Gość gość
faktycznie psychiatra by ci nie zaszkodzil 31 letni prawiku nie dosc ze prawik to chce dziewicy, hehe umrzesz w satmonsoci, zgarbiony, zchorowany, taka przyszlosc c***isana na 99%, jesli nie zmienisz sie

Gość gość
14:09 no i chuj z toba dxiwko, tez bedziesz sama.