Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o kobietach które mają dzieci każde z innyn

Polecane posty

Gość gość

facetem i są młode?

Gość gość
Myślę, że nie mają szczęścia trafić na swoją drugą połówkę. Dobrze, że urodziły i kochają swoje dzieci, to duży plus, że nie usunęły.

Gość gość
Ja mam dwójkę maluchów i każde z innym. Jestem obecnie w związku z partnerem, który jest ojcem mojego młodszego dziecka. Co o tym myślę? Cóż, czasem w związku nie wychodzi i nie ma sensu trwania w nim na siłę bo pojawiło się dziecko...

Gość gośćmnvvvvgggghhh67888
A jakie ma to znaczenie??? napietnowanie kobiet ze wzgledu na to ze maja dzieci kazde z innym partnerem powoduje jedynie wzrost aborcji i tkwienie w toksycznych zwiazkach...skonczcie napietnowac ludzi, skonczcie w tym kraju z brakiem tolerancji wobec kogokolwiek kto postanowil zyc inaczej niz wy sami!!!

14:17 pewnie debilko! Zaprowadzmy totalna anarchie i rozp*******y cywilizacje! Pozwolmy mordercom, pedofilom, g****icielom, zlodziejom na robienie tego czego chca w imie tolerancji! Jebnij sie w leb!

Gość gość
U mnie w pracy jest 29 letnia kobieta która ma dwójkę dzieci z różnymi facetami. Jest teraz w związku z innym i on podobno chce mieć dziecko ale ona nie chce więcej. A co o tym myślę? Nic... dopóki nie traktuje kobiety jak potencjalnej partnerki to nie obchodzi mnie jej życie seksualne ani jego skutki.

Gość gość
Znam (z widzenia) jedną z 6-stka dzieci i KAŻDE ma z innym. To dopiero patola. Wszyscy nią gardzą ale zawsze znajdzie się jakiś amator do jej doopy i stąd dzieciaki. W sumie tylko tych dzieci żal.

Gość gość
a co mamy myslec, przyszłosc narodu... :p

Gość gość
Ja znam 39-latkę która ma każde dziecko z innym, a co do ojcostwa jednego syna to nawet ona sama nie jest pewna bo miała kilku kochanków w tym samym czasie.

Gość gość
*30-latkę

Gość gość
A co sądzicie o facecie, który ma każde dziecko z inną?

w granicach prawa Michale 121222...nikt nie mowi o wzroscie przestepczosci a zwyklej tolerancji dla drugoego czlowieka, traktowania z szacunkiem niezaleznie od tego z kim i jak chce zyc. Kobieta ma prawo zyc z kim chce i miec ile dzieci chce...jej obowiazkiem prawnym jest zadbac o te dzieci . A scigani przez prawo sa hejterzy , tacy Michale jak ty, bulling i dreczenie , znecanie fizyczne badz psychiczne to jest przestepstwo. I tak to jest widziane na swiecie , macie taki gnoj w tej Polsce bo nie potraficie sie szanowac nawzajem, kazda innosc budzi pogarde, a o ile przyjemniej byloby gdyby zamiast pogardy usmiechnac sie do sasiada, tej kobiety z 6 dzieci , o ile przyjemniej jest zyc wsrod ludzi ktorzy sa dla siebie mili i sympatyczni.

Gość gość
że jest nieodpowiedzialnym dzieciorobem

Gość gość
Kto sam się nie szanuje niech nie oczekuje szacunku od innych. To do pani "mądralińskiej" z innego kraju, nt. uśmiechu- do dających komu popadnie.

Gość gość
posiadanie dzieci jest najwiekszym szacunkiem dla zycia . nie mylcie tego z niemoralnym prowadzeniem sie....a i to nie daje nikomu z was prawa do potepiania. raczej zastanowcie sie kazdy nad soba, przeanalizujcie wlasne zycie, co moglibyscie zrobic zeby zamiast pluc jadem byc kims sympatycznym, lubianym, docenianym...tylko osoba zadowolona z siebie nie odczuwa frustracji i nie potrzebuje wyladowywac sie na innych , w tym przypadku matce kilkorga dzieci, obcej kobiecie ktora ma prawo zyc jak chce....:)

Gość gość
Wszystko okok, tylko Ty nie wiesz jak ona te dzieci traktuje (traktowała?) bo może już jej odebrali (co byłoby dla nich bardzo dobre). Żeby przyjąć (poroochać) gacha te wszystkie dzieci (z domu) wyganiała, bez względu na pogodę. więc o czym my tu...

Gość gość
To nie zmienia faktu że taka osoba siebie nie szanuje i daje komu pop/adnie

Rany nie mowimy tu o jednym przypadku patologii czy przemocy w rodzinie, to waszym obowiazkiem jest nie odwracac lba i plotkowac tylko zawiadamiac sluzby socjalne , w takich wypadkach musi dzialac prawo, a wy nie robiac nic jestescie prawnie wspolwinni. Ten temat nie dotyczy pani x ktora robi to czy owo ale wielu kobiet zyjacych w udanych zwiazkach badz samych i majacych dzieci z poprzednich zwiazkow. zdziwilibyscie sie bo niejedna kobieta z klasa , pozycja , pieniedzmi nie miala szczescia w milosci badz wybrala tak a nie inaczej i wychowuje kilkoro dzieci ktore zyja w luksusie a ich ojcowie maja z nimi kontakt ...to bardzo popularne poza PL i nikomu do lba nie przyjdzie zeby sie kobiety o to czepiac...to wrecz nie na miejscu.

do gosc z 15:36 A co ciebie to czlowieku obchodzi komu i co ona daje??? A sposob w jaki traktujesz innych swiadczy o tobie ona ma prawo robic ze swoim zyciem co chce a ty jesli chcesz byc tym jedynym wlasciwym i nieskazitelnym to szanuj innych , bo inaczej jestes sam zerem